Μουσική

Η Κατερίνα Στανίση τραγουδάει Τζίμη Πανούση!

today14 Ιανουαρίου, 2015

Background
share close

Την πιο ανατρεπτική συνεργασία της τραγουδιστικής σταδιοδρομίας της αποφάσισε να κάνει η Κατερίνα Στανίση και δεν αναφερόμαστε στην υποψηφιότητά της με την «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου. Η λαϊκή τραγουδίστρια θα συνεργαστεί με τον Τζίμη Πανούση σε ένα τραγούδι που ονομάζεται «Υγιεινή διαστροφή»

«Βρίσκομαι στο στούντιο και ηχογραφώ δύο νέα τραγούδια. Το ένα είναι του Σωτήρη Αγραφιώτη και του Φώντα Θεοδώρου. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι ηχογραφώ ένα ακόμα καινούργιο τραγούδι που έγραψε για μένα ο Τζίμης Πανούσης – και μουσική και στίχους! Είμαι ευτυχής γι’ αυτή τη συνεργασία, η οποία προήλθε από τον ίδιο τον Τζίμη. Είναι ένα τραγούδι έκπληξη, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και στο οποίο ο Τζίμης διατυπώνει κάποια πράγματα με τη δική του γλώσσα. Δεν θα έλεγα ότι είναι σατιρικό, αλλά ένα τραγούδι με τη σφραγίδα του Τζίμη, όπου βέβαια διατυπώνει και στοιχεία για την πολιτική»,  είπε σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο.

Από την πλευρά του, ο Τζίμης Πανούσης δηλώνει ότι την εκτιμάει ιδιαίτερα ως ερμηνεύτρια και επεδίωξε τη συνεργασία τους .

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι  «Υγιεινή διαστροφή με την Κατερίνα Στανίση» και είναι σε ρυθμό νταμπ-στεπ. Όπως λέει ο Τζίμης Πανούσης, «το δοκίμασα στο στούντιο με πολλούς τραγουδιστές, αλλά η Κατερίνα ήταν εκείνη που το είπε με ψυχή καλύτερα απ’ όλους».

Τζίμης Πανούσης – Κατερίνα Στανίση και… τα μυαλά στα κάγκελα! Διαβάστε τους στίχους της «Υγιεινής διαστροφής»:

«Σκάει στο χέρι μου ένα ΛΟΤΤΟ / σαν πασχαλιάτικο μπουρλότο / οι αντιστάσεις των μαζών / κουρεύονται με το γκαζόν / και οι βροντές του Ολύμπου /πήγανε στο βρόντο».

Και το ρεφρέν:

«Υγιεινή διαστροφή / παίρνω ανάποδη στροφή / τα σουτζουκάκια της γιαγιάς / βγάλαν σκουλήκια / υγιεινή διατροφή / ξαναμασάω την τροφή / και τα αρχαία μου / ξερνάω μπινελίκια / υγιεινή διατροφή / στη δυτική καταστροφή / να αποκρούσουμε / τα γκέι νταϊλίκια».

Πηγή: nooz.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%