Μουσική

Η Imany επιστρέφει στην Αθήνα στις 29/6 στο Estate Seaside!

today11 Μαΐου, 2016

Background
share close

Η Ιmany επιστρέφει στην Αθήνα για μιαν ακόμα εμφάνιση που θα τη θυμόμαστε για καιρό…

Πρόκειται για τις περιπτώσεις καλλιτεχνών που κερδίζουν από την πρώτη στιγμή τον ακροατή και τον καθιστούν φανατικό θαυμαστή τους! Ποιος δεν έχει τραγουδήσει το “You will never know”, το πρώτο της single που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που μεταδόθηκε στα fm σκαρφαλώνοντας κατευθείαν στην υψηλότερη θέση του chart και παραμένοντας πρώτο στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινούς; Ποιος δεν έχει λικνιστεί στο ρυθμό του “εθιστικού” “Don’t be so shy” που παίζεται μανιωδώς στα ελληνικά ραδιόφωνα; Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της EP άλμπουμ με τίτλο “There were tears”, ανυπομονούμε να δούμε ποιο θα είναι το νέο μας… “κόλλημα”.

Τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποίησειι στο παρελθόν στη χώρα μας, έχουν αποτελέσει talk of the town και ακόμη και η ίδια ισχυρίζεται ότι η επαφή που έχει με το ελληνικό κοινό είναι μοναδική, καθιστώντας την Ελλάδα έναν από τους αγαπημένους της σταθμούς. Δεν είναι τυχαίο ότι διαρκώς επιστρέφει στην Αθήνα και κάθε φορά τα live της είναι sold out, επιβεβαιώνοντας την αδυναμία που της έχει το αθηναϊκό κοινό!

Αυτή τη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την εξωτική, νοσταλγική, ρομαντική, ευαίσθητη, αποφασισμένη, μελαγχολική, αινιγματική, αφοπλιστικά όμορφη Ιmany κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα, δίνοντας την υπόσχεση για μια μαγική συναυλία!

Την Τετάρτη, 29 Ιουνίου, δίνουμε ραντεβού στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι. Αυτό τη συναυλία δεν πρέπει να τη χάσει κανείς!

ΙΜΑΝΥ
Τετάρτη 29 Ιουνίου 2106

Opening act: Angelika Dusk

Estate Seaside @ Ακρωτήρι
Βασ. Γεωργίου Β΄ 5, παραλία Αγίου Κοσμά, Άλιμος
Tηλ: 2109859147

Τιμές εισιτηρίων:
Όρθιοι: Early Bird – 16ευρώ, Προπώληση – 19ευρώ, Ταμείο – 23ευρώ
Καθήμενοι: Προπώληση Β’ ζώνη – 39ευρώ, Α’ Ζώνη – 49ευρώ / Ταμείο Β’ ζώνη – 45ευρώ, Α’ Ζώνη – 55ευρώ
Τιμές για το hama restaurant θα ανακοινωθούν σύντομα .

Πηγή: tralala.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%