Μουσική

Κυκλοφόρησε το νέο, χριστουγεννιάτικο άλμπουμ του Μάριου Φραγκούλη

today3 Νοεμβρίου, 2015

Background
share close

Ο αγαπημένος μας Έλληνας τενόρος Μάριος Φραγκούλης επανήλθε δυναμικά με τη νέα του δισκογραφική δουλειά, η οποία κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 30 Οκτωβρίου.

Το καινούριο άλμπουμ του διακεκριμένου ερμηνευτή μάς βάζει σιγά σιγά στο κλίμα των Χριστουγέννων. Τιτλοφορείται «Tales Of Christmas» και περιέχει δώδεκα διασκευές κλασικών μελωδιών που συνοδεύουν διαχρονικά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών, μεταξύ των οποίων το «Panis Angelicus» από το «Corpus Cristi», το «Ave Maria», το «Have Yourself A Merry Little Christmas» του Φρανκ Σινάτρα, το «White Christmas» του Μπινγκ Κρόσμπυ, το «Jingle Bells» κ.ά. Συνοδεύει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου, ενώ στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται και συνεργασίες με τον Γιώργο Περρή, την Julie Zorrilla, The Little Musicians Choir,  την παγκοσμίου φήμης σοπράνο Sarah Brightman και την 4 φορές βραβευμένη με Grammy μέτζο-σοπράνο Marilyn Horne. Την παραγωγή του άλμπουμ ανέλαβε ο κάτοχος έξι  βραβείων Grammy Jorge Calandrelli.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται από την πολυφωνία του ρεπερτορίου του δίσκου και η ευαισθησία με την οποία «αγγίζει» τα κομμάτια – δώδεκα ξεχωριστές «Ιστορίες των Χριστουγέννων» – ο τενόρος, ξεκινούν ένα νοσταλγικό οδοιπορικό στις ομορφότερες αναμνήσεις.

Το «Nature Boy» είναι το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ που κυκλοφόρησε επίσημα και στην Ελλάδα. Ηχογραφήθηκε από τον αμερικάνο τραγουδιστή της τζαζ μουσικής Νατ Κινγκ Κολ το 1947, έφτασε στην κορυφή του μουσικού chart του Billboard πουλώντας περισσότερα από 1 εκ. αντίτυπα και στην πορεία επανακτελέστηκε από τον Φρανκ Σινάτρα και τη Σάρα Βων. Τώρα το ακούμε από τον ταλαντούχο Μάριο Φραγκούλη.

Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ:

You can purchase it here:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%