Μουσική

Η Lana Del Rey έρχεται στην Ελλάδα

today24 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Οι μουσικές εκπλήξεις και οι συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών από το εξωτερικό στη χώρα μας αυτό το καλοκαίρι δεν έχουν τελειωμό, με το Rockwave Festival να συμβάλλει φυσικά σημαντικά σε αυτό.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν και η Λάνα Ντελ Ρέυ θα έρθει στη χώρα μας αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στο Terra Vibe Park της Μαλακάσας, ως headliner της δεύτερης ημέρας του Rockwave, Δευτέρα 19 Ιουλίου, με support τους Allah-Las και τη Lisa Mitchell.

Τρία χρόνια μετά από την τελευταία παρουσία της στον ίδιο χώρα, η πολύ αγαπητή στη χώρα μας Λάνα Ντελ Ρέυ επιστρέφει  με το νέο της studio άλμπουμ «Honeymoon» για μία και μόνο συναυλία που αναμένεται να συζητηθεί και να σχολιαστεί πολύ.

Το «Rockwave Festival» ανοίγει τις πόρτες του στις 5 Ιουνίου με μία ακόμη μεγάλη έκπληξη για το ελληνικό κοινό, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, έχοντας φέρει στη χώρα μας πολύ σημαντικά ονόματα της ξένης μουσικής σκηνής όπως, μόλις πέρυσι τον Robbie Williams και τους Black Keys και παλαιότερα τους Judas Priest, τους Prodigy, τον Manu Chao και πολλούς ακόμη.

Το μουσικό φεστιβάλ λοιπόν θα ανοίξουν φέτος, ερχόμενοι για πρώτη φορά στη χώρα μας, οι κορυφαίοι The Last Shadow Puppets.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Rockwave Festival 2016 όπως έχει μέχρι στιγμής ανακοινωθεί διαμορφώνεται ως εξής:

 

Πρώτη ημέρα – 5 Ιουνίου 2016

The Last Shadow Puppets

Dropkick Murphys
Suede
The Subways
Despite Everything
Turbonegro
The Callas
Whereswilder

Δεύτερη ημέρα – 19 Ιουλίου 2016

Lana Del Rey

Allah-Las
Lisa Mitchell

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%