Μουσική

Συγκροτήματα που μισούν τα τραγούδια που τους έκαναν διάσημους

today16 Δεκεμβρίου, 2014

Background
share close

Τα hit singles αποτελούν δίκοπο μαχαίρι για ένα μουσικό συγκρότημα: κάθε καλλιτέχνης έχει ανάγκη ή χρειάζεται μια επιτυχία για να βγει δυναμικά στη μουσική σκηνή και να γίνει αρεστός στο κοινό. Ωστόσο, όταν ένα κομμάτι κάνει επιτυχία, οι δημιουργοί του νιώθουν πολλές φορές άβολα.

Παρακάτω δείτε πέντε συγκροτήματα που μισούν -ή αγαπούν λιγότερο- τα τραγούδια τους που ωστόσο τους έκαναν διάσημους:

1. Radiohead- «Creep»

Αποτελεί σίγουρα την «υπογραφή» της βρετανικής σούπερ μπάντας. Αν δεν σου αρέσει το «Creep», τότε δεν είσαι θαυμαστής του συγκροτήματος. Ίσως γι αυτόν το λόγο ο Thom Yorke και η παρέα του το έχουν αφαιρέσει από τις συναυλίες τους: έχει να ακουστεί από την εμφάνισή τους το 2009 στο Reading Festival.

2. Flock of Seagulls –«I Ran»

Αν οι Radiohead δεν μισούν το «Creep», οι Flock of Seagulls βρίσκονται στο άλλο άκρο για την επιτυχία τους που κυκλοφόρησε το 1982. Όχι μόνο δεν το εντάσσουν στις συναυλίες  τους, αλλά ο τραγουδιστής Mike Score έχει δηλώσει πως έχει βαρεθεί να το παίζει.

3. Baauer –«Harlem Shake»

Μπορεί το «Harlem Shake» να «έσπασε» το διαδίκτυο, ωστόσο ο αμερικανός παραγωγός Baauer προσπαθεί να το σβήσει από το βιογραφικό του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ίδιος ανέφερε ότι μπορεί το κομμάτι να έχει έναν καταιγιστικό ρυθμό, αλλά είναι απαίσιο (f*cking awful όπως είπε).

4. Beastie Boys –« (You Gotta) Fight For Your Right (To Party)»

Ο Mike D ανέφερε κάποτε ότι το κομμάτι παρερμηνεύτηκε: «Υπήρχαν τόνοι από αγόρια που το χόρευαν που ήταν προφανές ότι έμοιαζαν ανόητοι».

5. Van Morrison –«Brown Eyed Girl»

Το «Brown Eyed Girl» διαθέτει πιασάρικο ήχο, είναι χαλαρό και κλασικό στο χρόνο, ωστόσο… Ο Βαν Μόρρισον δεν το θεωρεί ως ένα από τα καλύτερα όπως είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό TIME: «Δεν είναι ένα από τα καλύτερά μου. Εννοώ, έχω περί τα τριακόσια τραγούδια για τα οποία πιστεύω ότι είναι καλύτερα».

Πηγή: newsbeast.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%