Μουσική

Νέες μουσικές κυκλοφορίες για τη χρονιά που έρχεται

today29 Δεκεμβρίου, 2018

Background
share close

Το 2019 έρχεται και μαζί του φέρνει και τις νέες μουσικές κυκλοφορίες. Lady Gaga, Madonna, Cure και πολλοί άλλοι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τα νέα τους άλμπουμ! Ας ρίξουμε μια ματιά στις 11 πιο αναμενόμενες δουλειές που θα ακούσουμε την νέα χρονιά.

1. Lady Gaga

Το 2018 ήταν «γεμάτο» για την αμερικανίδα τραγουδίστρια: Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο “A Star Is Born” διεκδικεί Χρυσές Σφαίρες και μουσικά βραβεία Γκράμι, ενώ στις 28 Δεκεμβρίου ξεκινά η σειρά συναυλιών της στο Λας Βέγκας που θα κρατήσει δύο χρόνια. Το συμβόλαιό της, αξίας 100.000.000 δολαρίων, είναι χαλαρό και της επιτρέπει να ηχογραφήσει νέα μουσική ή να τελειοποιήσει ό,τι έχει στα σκαριά. Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, η δισκογραφική εταιρεία Polydor επισημοποίησε την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ της εντός του 2019, ενώ τώρα μένει να δούμε αν η ίδια θα ακολουθήσει μια ποπ ή τζαζ κατεύθυνση.

2. Kanye West

Όσο δεν τουιτάρει ο Kanye West, ηχογραφεί διαρκώς νέα κομμάτια. Φέτος κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ που συγκαταλέγονται στα καλύτερα της χρονιάς: το “Ye” τον Ιούνιο 2018 και το “Kids See Ghosts” τον ίδιο μήνα σε συνεργασία με τον ράπερ Kid Cudi. Κάπου ανάμεσα στην καθημερινή θύελλα των tweets του, βρίσκεται και η ανακοίνωση του νέου του άλμπουμ “Yandhi”, που θυμίζει σε artwork και όνομα το έκτο άλμπουμ του “Yeezus” που κυκλοφόρησε το 2013.

3. Rihanna

Η Ριάννα διέψευσε την προηγούμενη εβδομάδα και τους τελευταίους που πίστευαν ότι η ίδια έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στη σειρά προϊόντων μακιγιάζ Fenty Beauty που λάνσαρε το 2017, απαντώντας σε σχόλιο θαυμαστή της στο Instagram. Ο τυχερός θαυμαστής ρώτησε την τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέϊντος πότε αναμένεται η κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, για να λάβει αργότερα τη λακωνική απάντηση «το 2019». Μετά το πιο πρόσφατο της άλμπουμ “Anti” που κυκλοφόρησε το 2016, η Rihanna φαίνεται να στρέφεται  στη ρέγκεόπως αποκαλύφθηκε τον Μάιο στην αμερικανική Vogue.

4. Ariana Grande

Τέσσερις μήνες συμπληρώθηκαν από την κυκλοφορία του πιο πρόσφατού της άλμπουμ “Sweetener”, κι όμως η γυναίκα της χρονιάς σύμφωνα με το Billboard ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ για τις αρχές του νέου έτους με τον τίτλο “Thank U, Next“. Το ομώνυμο τραγούδι κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο, με το βίντεο κλιπ του να προκαλεί φρενίτιδα στο Youtube, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των περισσότερων προβολών σε ένα εικοσιτετράωρο. Μετά το θάνατο του πρώην της Mac Miller και το χωρισμό της από τον Pete Davidson, η Ariana Grande έχει αφοσιωθεί στο να ξεπεράσει τον εαυτό της με κάθε νέα της δουλειά.

5. Madonna

Με τις φήμες για ολική αντικατάσταση της ομάδας δημοσίων σχέσεών της να ακούγονται ολοένα και περισσότερο παραμονές Χριστουγέννων, η Μαντόνα επιδιώκει αρχικά με τη νέα χρονιά να ξεφύγει από το ενοχλητικό στερεότυπο της μεγάλης ποπ ντίβας που προσπαθεί να γίνει κομμάτι των νέων μουσικών τάσεων αντί να τις δημιουργεί η ίδια -όπως μας έχει συνηθίσει-, και αργότερα μέσα στο 2019 να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ που θα είναι αντάξιο του “Ray Of Light” (σε επίπεδο αναγέννησης καριέρας) και όχι μία ακόμα παρωδία του εαυτού της. Η βασίλισσα πρέπει να επανέλθει και θα επανέλθει.

6. The Weeknd

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του EP του “My Dear Melancholy” και δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του “Starboy”, ο καναδός τραγουδιστής The Weeknd αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά στη μουσική σκηνή εντός του 2019. Πρόσφατα αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συναυλίας του πως ετοιμάζει το “Chapter 6” (χωρίς να είναι επιβεβαιωμένος ως τίτλος). Η μουσική κατεύθυνση του άλμπουμ δεν είναι ακόμη γνωστή.

7. Solange

Η Solange αναμενόταν να κυκλοφορήσει το περασμένο φθινόπωρο το νέο της άλμπουμ, δύο χρόνια μετά το καθοριστικό για την καριέρα της “A Seat at the Table“. Συνηθισμένη στις πρακτικές της αδερφής της Beyonce, η Solange κατά πάσαν πιθανότητα θα κάνει έκπληξη σε κοινό και θαυμαστές εντός του 2019.

8. The Cure

Δεν είναι γνωστό ακόμη αν θα είναι πριν ή μετά τις 17 Ιουλίου 2019, αλλά οι Cure σίγουρα θα τραγουδήσουν στην Αθήνα νέες τους δουλειές, μαζί με τα κλασικά τραγούδια τους που τους έχουν καθιερώσει. Ελπίζουμε μόνο να κυκλοφορήσει το νέο τους άλμπουμ στις αρχές του έτους -όπως προβλέπεται-, ώστε να προλάβουμε να μάθουμε τους στίχους.

9. Miley Cyrus

Κυκλοφορεί το 2013 το παράτολμο για τη μέχρι τότε παιδική-εφηβική εικόνα της “Bangerz” φωνάζοντας πως αυτή είναι πια, με τη γλώσσα έξω γυμνή πάνω σε μπάλες κατεδάφισης· το αποδομεί λίγο αργότερα. Κυκλοφορεί το 2017 το ήρεμο και βαρετό “Younger Now” και δηλώνει πως αυτή είναι πια, κατασταλαγμένη και διαφορετική, «ενήλικη»· το αποδομεί λίγο αργότερα. Πριν από ένα μήνα είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή πως το “Younger Now” δεν της είναι εν τέλει οικείο, και ότι με το νέο της άλμπουμ θα επιστρέψει στην “Bangerz” εποχή της. Μπορεί να μην πρόκειται για το τεράστιο ταλέντο, όμως έχει ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς μία ποπ σταρ να παραδέχεται τα λάθη της και να αναδιαμορφώνει την εικόνα της όπως εκείνη θέλει, χωρίς να γίνεται η απόλυτη και ατσαλάκωτη ποπ ντίβα.

10. Lana Del Rey

Το Tumblr, ο κοινός χώρος λατρείας της Lana Del Rey, μπορεί περνά δύσκολες ώρες ως πλατφόρμα, όμως οι θαυμαστές της αμερικανίδας τραγουδίστριας παρηγοριούνται καθημερινά με την ελπίδα της κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ “Norman Fucking Rockwell” να φωτίζει ολοένα και περισσότερο την καθημερινότητά τους. Έως σήμερα  οι θαυμαστές της έχουν ακούσει τα τραγούδια “Venice Bitch” και “Mariners Apartment Complex” που θα συμπεριλαμβάνονται στο άλμπουμ, το οποίο που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο,ενώ είναι γνωστό πως παραγωγός του είναι ο Jack Antonoff, που έχει συνεργαστεί με τη Lorde και την Taylor Swift.

10 + 1. Rammstein

Ευγενική υπενθύμιση: Όποιος ακούει Rammstein τα τελευταία δέκα ή λιγότερα χρόνια, δεν έχει βιώσει την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ τους. Κάθε καλοκαίρι και καημός  μια ματαιωμένη προσδοκία: Μετά τη θανατολαγνική (sic) προσέγγιση της πορείας τους το 2011 (βλέπε το επετειακό άλμπουμ “Made In Germany”), με μικρές αλλά δραματικές δηλώσεις του τύπου «Μετά την τάδε ηλικία / τάδε έτος / τάδε περιοδεία τέλος οι Rammstein», με τους θαυμαστές να ελπίζουν πως κάθε καλοκαιρινή περιοδεία τους σηματοδοτεί και μία επανεκκίνηση της ένδοξης καριέρας τους, οι Rammstein -ναι- αναμένεται να κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ το πρώτο εξάμηνο του 2019. Όσοι τυχεροί πρόλαβαν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τη sold out ευρωπαϊκή περιοδεία τους, θα έχουν κατά πάσαν πιθανότητα να τραγουδήσουν μαζί τους τα νέα τραγούδια. Άλλωστε «όποιος περιμένει με σύνεση, θα ανταμειφθεί τη σωστή στιγμή» (“Rammlied” – Rammstein, 2009).

 

Πηγή: www.elculture.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%