Μουσική

Νέο LP από την Tori Amos με τίτλο Native Invader και παγκόσμια περιοδεία.

today25 Απριλίου, 2017

Background
share close

Στις 8 Σεπτεμβρίου, η Tori Amos θα κυκλοφορήσει το δέκατο πέμπτο στούντιο άλμπουμ της με τίτλο Native Invader. Θα είναι ο πρώτος δίσκος της μετά από το άλμπουμ Unrepentant Geraldines που κυκλοφόρησε το 2014.

Η φύση και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι το κύριο θέμα του νέου της δίσκου:

«Τα τραγούδια του δίσκου Native Invader «επιβλήθηκαν» από τις Μούσες, για να βρουν διαφορετικούς τρόπους να αντιμετωπίσουν απρόβλεπτες προκλήσεις και σε κάποιες περιπτώσεις επικίνδυνες συγκρούσεις. Ο δίσκος παρακολουθεί τη φύση και πως, μέσα από την ανθεκτικότητα, θεραπεύει τον εαυτό της. Τα τραγούδια επίσης, παλεύουν με την ερώτηση: Ποιο είναι το δικό μας μερίδιο στην καταστροφής της γης μας, όπως και των ίδιων μας των εαυτών, και στη σχέση μας με τους άλλους;

Στη ζωή μας, δεχόμαστε το σοκ μίας αναπάντεχης φωτιάς, μίας πλημμύρας, σεισμών και κατακλυσμιαίων αφανισμών – εξίσου και έξω αλλά και μέσα στο μυαλό μας. Ήθελα να ερευνήσω και με ακουστικό αλλά και με οπτικό τρόπο, πως η φύση δημιουργεί με τις αντίθετες δυνάμεις της, καθιστώντας τον εαυτό της τον απόλυτο αναγεννήτορα μέσα από τους κύκλους του θανάτου και της αναγέννησης. Ξανά και ξανά, μπορεί και ανανεώνεται, μπορούμε άραγε να βρούμε κι εμείς αυτή την ανανέωση για τους εαυτούς μας;»

Παράλληλα η Tori Amos ανακοίνωσε στο ιστολόγιό της, τις ημερομηνίες της ευρωπαϊκής της περιοδείας της που ξεκινάει στις 6 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας και θα ακολουθήσει.

Περισσότερα στο επίσημο site εδώ.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%