Μουσική

Οι BTS έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στα Grammy Awards 2019

today12 Φεβρουαρίου, 2019

Background
share close

Μία εμφάνιση που χαρακτηρίζεται ως ιστορική μιας και είναι το πρώτο μουσικό συγκρότημα από τη Νότια Κορέα που ανεβαίνει στη σκηνή των Grammy.

Τα είδωλα της K-pop, οι Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V, RM και Jungkook απένειμαν το βραβείο «Καλύτερου R&B Άλμπουμ» στη H.E.R.

Είναι το πρώτο συγκρότημα από τη Νότια Κορέα που δίνει βραβείο σε τελετή απονομής των Grammy.

Τα επτά αγόρια από τη Νότια Κορέα φόρεσαν μαύρα κοστούμια και σμόκιν με λευκά πουκάμισα. Κάποιοι προτίμησαν παπιγιόν, άλλοι όχι. Τη διχρωμία φώτισαν τα ροζ μαλλιά του Jimin και το ζωηρό πράσινο μέντας χρώμα των μαλλιών του V.

«Είμαστε πιο υπέροχα και από υπέροχα», δήλωσε ο RM μιλώντας στα ΜΜΕ εκ μέρους όλων των μελών του συγκροτήματος.

«Είναι η πρώτη μας φορά που παρουσιάζουμε ποτέ ένα βραβείο, και επίσης στα Grammys έτσι… ναι, έμεινα όλη τη νύχτα ξύπνιος», πρόσθεσε.

Οι θαυμάστριες των BTS δύσκολα μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους, με πολλές να χρησιμοποιούν το hashtag #TearItUpBTS όταν άρχισε η τελετή απονομής των βραβείων.

BTS - grammys 2019 - red carpet
Οι BTS στο κόκκινο χαλί των Βραβείων Grammy

Η δισκογραφική δουλειά «Love Yourself: Tear» (2018) των BTS ήταν υποψήφια για το βραβείο «Καλύτερης Συσκευασίας Άλμπουμ», αλλά τελικά το συγκρότημα δεν κέρδισε.

Αν και έχασαν από τη St. Vincent και το άλμπουμ της «Masseduction», το «Love Yourself: Tear» είναι το πρώτο κορεατικό άλμπουμ που αναγνωρίστηκε σε κάποια κατηγορία από την Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ.

Το απίστευτα δημοφιλές συγκρότημα της K-pop, ένα από τα λίγα που κατόρθωσε να έχει τόσο μεγάλη απήχηση στη Δύση, θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα της μουσικής βιομηχανίας της Νότιας Κορέας.

Οι BTS ήταν ενθουσιασμένοι που είδαν τους H.E.R., Lady Gaga και Travis Scott να ανεβαίνουν στη σκηνή και η κάμερα τους έπιασε να κάνουν jamming στη διάρκεια του αφιερώματος στην Dolly Parton όταν το «Jolene» τραγουδούσαν οι Miley Cyrus, Katy Perry, Kacey Musgraves και η ίδια «η βασίλισσα της country».

Σύμφωνα με τη «Vogue», ο οίκος «JayBaek Couture» σχεδίασε τα κοστούμια για τους Jungkook, Jin, Jimin, Suga, V και RM, ενώ το κοστούμι του J-Hope σχεδίασε ο Kim Seo Ryong.

Δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο και ασχολίαστο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός ότι επέλεξαν κορεάτες σχεδιαστές για την εμφάνισή τους στο Λος Άντζελες.

 

Πηγή: hit-channel.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%