Μουσική

Οι Placebo live στην Αθήνα

today31 Ιουλίου, 2014

Background
share close

Οι Placebo έρχονται στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Παρασκευή 8 Αυγούστου!

Στον τελευταίο όροφο του σταδίου – στην Open Air Area – και με εξαιρετική θέα στη θάλασσα – η συναυλία των Placebo είναι η ιδανική επιλογή, λίγο πριν ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Αυτός ο χώρος μάς φέρνει στο μυαλό την πρώτη, παρθενική εμφάνιση του συγκροτήματος στη χώρα μας (πάλι δίπλα στη θάλασσα), στο Αθλητικό Κέντρο το Αγίου Κοσμά- εμφάνιση που έμεινε αξέχαστη και ανεξίτηλα γραμμένη στη μνήμη όσων την έζησαν!

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας και έχοντας στις αποσκευές τους τον τελευταίο τους δίσκο “Loud Like Love”, οι Placebo θα βρεθούν μπροστά στους έλληνες θαυμαστές τους δίνοντας ένα πολυαναμενόμενο θέαμα.

Ο δίσκος τους δικαίως θεωρείται υπερ-επιτυχημένος αφού βρέθηκε στο top 20 των ευπώλητων άλμπουμ 27 χωρών, ενώ στη χώρα μας σκαρφάλωσε μέχρι την τέταρτη θέση.

Με μια σειρά εξαιρετικών κυκλοφοριών από τον πρώτο δίσκο με τίτλο το όνομά τους μέχρι τον περσινό “Loud Like Love” και συνολικές πωλήσεις άνω των 11 εκατομμυρίων οι Placebo δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Ξεκινώντας το μακρινό 1994:  οι Brian Molko (φωνή και κιθάρα) και Stefan Olsdal (μπάσο) ίδρυσαν την μπάντα που έμελλε να αφήσει το στίγμα της στη ροκ μουσική σκηνή. Με ορμητήριο το Ηνωμένο Βασίλειο, δεν άργησαν να κατακτήσουν το κοινό αλλά και τους κριτικούς που υποκλίθηκαν στο ταλέντο τους. Πολύ γρήγορα έγιναν δημοφιλείς και έπαιξαν σε σπουδαία venues του εξωτερικού.

Με όπλο την ιδιαίτερη φωνή του Molko και τις υπέροχες, σκοτεινές συνθέσεις τους το συγκρότημα γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενώ τραγούδια όπως τα “Every You, Εvery Me”, “Come Home”, “The Bitter End”, “Twenty Years”, “Meds” αγαπήθηκαν όσο λίγα!

Πλέον, οι Placebo βρίσκονται στην ωριμότερη περίοδο της σταδιοδρομίας τους και μας καλούν την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας – Open Air Area για να χτίσουμε ένα νέο αύριο. σήμερα, σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, μια βραδιά δυνατή όσο και η αγάπη!

Τα πρώτα εισιτήρια των 33 ευρώ έχουν εξαντληθεί, τώρα τα εισιτήρια κοστίζουν 36 ευρώ και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ.

Πηγή:news.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%