Μουσική

Ο Parov Stelar στην Αθήνα

today24 Σεπτεμβρίου, 2014

Background
share close

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου ο Parov Stellar και το συγκρότημά του θα βρίσκονται για μία και μοναδική συναυλία στο Gazi Music Hall. Το ελληνικό κοινό του έδειξε για άλλη μια φορά την αγάπη του, εξαντλώντας σε χρόνο ρεκόρ τα 3.000 εισιτήρια από τα σημεία προπώλησης.

Από σήμερα ξεκινά και φυσική προπώληση εισιτηρίων στο Ticket House (Πανεπιστήμιου 42, εντός στοάς, τηλ. 2103608366). Ο καλλιτέχνης θα βρίσκεται επίσης στις 4 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη (Helexpo).

Η συναυλία αποτελεί ένα πρόγραμμα που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά, μια αναδρομή στο σύνολο της καριέρας τουParov, ειδικά διαμορφωμένη με βάση τις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού, αλλά και την αγάπη του τις πρώτες επιτυχίες του, οι οποίες τον καθιέρωσαν στο κοινό του. Και ενώ ο αυστριακός παραγωγός και το συγκρότημά του θα μας ταξιδεύουν στον πιο φανταστικό κόσμο του electro – swing και ενώ το Catgroove, το Chambermaid Swing , το Phantom, το Jimmy’s Gang και το Booty Swing θα παίζουν τέρμα στα ηχεία, στο background της πιο φαντασμαγορικής συναυλιακής εμπειρίας θα εξελίσσετε ένα ανεπανάληπτο υπερθέαμα με δεκάδες ρομποτικά, ειδικά για την περίπτωση, φώτα, τεράστιες LED γιγαντoοθόνες και άλλες εκπλήξεις.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00, ενώ η συναυλία ξεκινά στις 20:00.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%