Μουσική

Prins Obi & The Dream Warriors – “Fingers” | Νέο βίντεο

today28 Νοεμβρίου, 2018

Background
share close

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ τους, οι Prins Obi & The Dream Warriors παρουσιάζουν το βίντεο για το κομμάτι “Fingers”.

Το βίντεο φτιάχτηκε από την Άγγη Βρεττού με χρήση συμπληρωματικού υλικού της Ευτυχίας Βλάχου και είναι ένα mini making of του άλμπουμ τους, όπου παρακολουθούμε μικρά αποσπάσματα από τη δημιουργική διαδικασία στο στούντιο Δισκέξ, όπως καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων την άνοιξη του 2018.

 

Ο Prins Obi επιστρέφει, όχι μόνος αυτή τη φορά. Το ομώνυμο άλμπουμ των Prins Obi & The Dream Warriors αποτελεί κατά μία έννοια το ντεμπούτο του αθηναϊκού underground supergroup (με μέλη από Baby Guru, The Voyage Limpid Sound, Chickn, Montero band, A Victim of Society), και κατά μία άλλη την τρίτη ολοκληρωμένη σόλο δουλειά του Prins Obi (ως διάδοχος του “The Age of Tourlou”).

Οι Dream Warriors αυτονομούνται, μετακομίζουν για λίγο στη Δισκέξ και συνοδεύουν τον Prins Obi σε ένα ταξίδι από τα έξω προς τα μέσα, στην πορεία του οποίου, παρτάρουν, ξορκίζουν δαίμονες, αναπολούν ρομαντικές στιγμές, (ξανα)αγαπούν το glam και το χαρντ ροκ, απενοχοποιούν άβολες καταστάσεις, περιπλανιούνται σε, ελληνόφωνες και μη, ψυχεδελικές κοιλάδες και παραδίδουν μια μεταμοντέρνα και συνάμα ρετρό δουλειά με τραγούδια, live ενέργεια και φινέτσα.

Κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση μαύρο/διαφανές βινύλιο (+cd version) και ψηφιακό άλμπουμ από την Inner Ear.

Prins Obi & The Dream Warriors facebook page

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%