Μουσική

Ρεκόρ με 13 υποψηφιότητες για τον Ντρέικ στα American Music Awards

today11 Οκτωβρίου, 2016

Background
share close

Με υποψηφιότητα σε 13 κατηγορίες των American Music Awards ο Καναδός ράπερ Ντρέικ σπάει το ρεκόρ που κρατούσε μέχρι τώρα ο Μάικλ Τζάκσον!

Το τελευταίο άλμπουμ του Ντρέικ, «Views», παρέμεινε επί 13 εβδομάδες στην κορυφή των αμερικανικών τσαρτ φέτος και το τραγούδι του «One Dance» επελέγη ως το τραγούδι του καλοκαιριού στο Billboard 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=eyGm-dpJWn0

Μετά τον Ντρέικ ακολουθεί η Ριάνα με 7 υποψηφιότητες και αμέσως μετά Αντέλ και Τζάστιν Μπίμπερ με 5 υποψηφιότητες έκαστος. Η Μπιγιονσέ προτάθηκε σε μόλις 4 κατηγορίες.

Ο Ντρέικ, η Μπιγιονσέ, η Ριάνα, η Αντέλ, ο Μπίμπερ, η Σελίνα Γκόμεζ, η Αριάνα Γκράντε, ο The Weekend, η Κέρι Άντεργουντ και οι Twenty One Pilots διεκδικούν το σημαντικό βραβείο του καλύτερου καλλιτέχνη της χρονιάς.

Οι 13 υποψηφιότητες που συγκέντρωσε ο Ντρέικ έσπασαν το ρεκόρ που κατέγραψε ο Μάικλ Τζάκσον το 1984 όταν είχε λάβει 11 υποψηφιότητες στα American Music Awards, στο ζενίθ της επιτυχίας του δίσκου του «Thriller».

Τους νικητές των American Music Awards αποφασίζουν οι θαυμαστές τους και οι υποψηφιότητες βασίζονται στις πωλήσεις των τραγουδιών και των δίσκων τους, όπως επίσης στις πωλήσεις εισιτηρίων στις περιοδείες, την υποδοχή των καλλιτεχνών στους ιστοτόπους κοινωνικών δικτύων και την αλληλεπίδραση με τους φαν μέσω του περιοδικού Billboard και του Billboard.com.

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%