Μουσική

O Ρότζερ Γουότερς, o Πολ Σάιμον & The Cure βάζουν φωτιά στο Λονδίνο

today7 Ιουλίου, 2018

Background
share close

O  ΄Ερικ Κλάπτον, ο Πολ Σάιμον και The Cure είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα της βρετανικής μουσικής βιομηχανίας που θα μετάσχουν στο φεστιβάλ British Summer Time.

Το  μουσικό φεστιβάλ ξεκινάει σήμερα και υπόσχεται να φέρει ρυθμό στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου.

Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd θα είναι από τους πρώτους που θα ανεβούν στη σκηνή απόψε, όπου θα τον διαδεχτούν οι ρόκερς The Cure, αύριο Σάββατο, και ο διάσημος κιθαρίστας Κλάπτον την Κυριακή.

Ο Καναδός Μάικλ Μπουμπλέ θα εμφανιστεί την προσεχή Παρασκευή, ο Μπρούνο Μαρς το Σάββατο και το φεστιβάλ θα κλείσει την Κυριακή 15 Ιουλίου με τη συναυλία του Σάιμον που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του.

Οι συναυλίες του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν την ώρα που η Αγγλία αναμετριέται με τη Σουηδία για την τετράδα των φιναλίστ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που διεξάγεται τη Ρωσία, ένα παιχνίδι που θα το παρακολουθήσει όλη τη χώρα.

Όταν ρωτήθηκε αν οι διοργανωτές προτίθενται να δείξουν τον αγώνα σε γιγαντοοθόνες για τους θεατές της συναυλίας, ο διευθυντής της εκδήλωσης Τζιμ Κινγκ δήλωσε: “Το εξετάζουμε”.

Η Barclaycard διοργανώνει από το 2013 κάθε καλοκαίρι το μουσικό φεστιβάλ και έχει επιλέξει ως χώρο διεξαγωγής του το Χάιντ Παρκ, το μεγαλύτερο πάρκο στο κέντρο του Λονδίνου και ένα από τα εννέα βασιλικά πάρκα της πρωτεύουσας.

Μήκους δύο και πλέον χιλιομέτρων και πλάτους σχεδόν ενός χλμ., το Χάιντ Παρκ εκτείνεται σε 1.400 στρέμματα (2.500 στρέμματα αν προστεθούν οι Κήποι του Κένσινγκτον που εκτείνονται σε 1.100 στρέμματα) και θεωρείται ιδεώδης τοποθεσία για μουσικόφιλους όπως και για οικογένειες.

 

Πηγή: cnn.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%