Μουσική

Οι Scorpions: ξανά στην Ελλάδα για μια μοναδική εμφάνιση στις 20 Ιουλίου, στην πλατεία Νερού

today18 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Οι Scorpions,  από τα πιο μακρόβια και εμπορικά επιτυχημένα σύνολα του σκληρού ροκ, θα επισκεφθούν την Αθήνα για μία μοναδική συναυλία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας για τον εορτασμό των πενήντα ετών της αξιοζήλευτης σταδιοδρομίας τους.

Στη συναυλία τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου, στην πλατεία Νερού, θα παρουσιάσουν ξανά στο κοινό όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά και – για πρώτη φορά –  τραγούδια από τη δισκογραφική τους δουλειά κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70.

Η συναυλία των «Σκορπιών» θα είναι η μοναδική εμφάνισή τους στη χώρα μας για το 2016. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Οι Scorpions σχηματίστηκαν στο Αννόβερο της Δυτικής Γερμανίας το 1969. Έμειναν ενεργοί σε όλα τα χρόνια που μεσολάβησαν, κυκλοφορώντας δεκάδες άλμπουμ, ενώ, σε ό,τι αφορά στις πωλήσεις των δίσκων τους, ανέρχονται σε 20 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες Τιμές εισιτηρίων: αρένα: 30 ευρώ (early bird), 35 ευρώ, golden arena: 50 ευρώ (early bird), 55 ευρώ, καθήμενοι: 48 ευρώ (early bird), 53 ευρώ, ταμείο: αρένα: 40 ευρώ, golden αρένα: 60 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων:  καταστήματα: Public, SevenSpots, Ιανός, ηλεκτρονικά: viva.gr και tickethour.com.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%