Μουσική

Το “Shallow” είναι το πιο πολυβραβευμένο τραγούδι όλων των εποχών

today28 Φεβρουαρίου, 2019

Background
share close

Με 28 συνολικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του φετινού Βραβείου Όσκαρ, το “Shallow” αποτελεί πλέον το πιο πολυβραβευμένο τραγούδι όλων των εποχών.

Το τραγούδι από το σάουντρακ της κινηματογραφικής ταινίας “A Star Is Born” (Ένα αστέρι γεννιέται), ερμηνευμένο από τους πρωταγωνιστές της ταινίας Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ, ισοφάρισε την επίδοση που είχε σημειώσει το “Formation” της Μπιγιονσέ από το άλμπουμ “Lemonade” (2016).

Το “Shallow” της Lady Gaga και του   Μπράντλεϊ Κούπερ  και το “Formation” της Μπιγιονσέ μοιράζονται τα πρωτεία της σχετικής κατάταξης, ενώ στη δεύτερη θέση συναντάμε το εμβληματικό “Thriller” του Μάικλ Τζάκσον από τον ομώνυμο δίσκο που κυκλοφόρησε το 1982.

Οι πιο σημαντικές διοργανώσεις στις οποίες έχει βραβευτεί ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι τα Βραβεία Όσκαρ, οι Χρυσές Σφαίρες, τα Βραβεία Grammy (όπου επικράτησε σε δύο κατηγορίες), τα Critics’ Choice Awards και τα Satellite Awards.

Στην πλήρη λίστα συγκαταλέγονται διοργανώσεις όπως τα Gold Derby Awards, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κάπρι Χόλλυγουντ, τα βραβεία της Ένωσης Κινηματογραφικών Κριτικών της πολιτείας Τζόρτζια των ΗΠΑ, τα Guild of Music Supervisors Awards, τα Hollywood Music in Media Awards και όχι μόνο.

Η Lady Gaga συνυπέγραψε το τραγούδι μαζί με τον επιτυχημένο DJ / παραγωγό Mark Ronson, τον Andrew Wyatt και τον Anthony Rossomando.

 

Πηγή: hit-channel.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%