Chris King - Chris travels at 78 RPM

Βραβείο Grammy του Κρις Κινγκ (Chris King) και NGradio Award μαζί!

today9 Δεκεμβρίου, 2016

Background
share close

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις και κυρίως χιλιάδες συναισθήματα!

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε από τον μουσικό παραγωγό, εθνομουσικολόγο, συλλέκτη δίσκων και μουσικό ερευνητή Κρίστοφερ Κινγκ.  Τον γνωρίζετε από τις εκπομπές που κάνει στον NGradio κάθε Παρασκευή στις 22:00 το βράδυ, με τραγούδια από την προσωπική του συλλογή δίσκων 78 στροφών. Επίσης τον γνωρίζουμε μέσα από το έργο του σε σχέση με την ελληνική παραδοσιακή μουσική, ιδιαιτέρως την ηπειρωτική. Η τελευταία συλλογή που κυκλοφόρησε από την “Third Man Records” του θρυλικού “ρόκερ” Jack White, με τίτλο “Why The Mountains Are Black”, αποτελείται από σπάνιες ηχογραφήσεις ελληνικής παραδοσιακής μουσικής από κάθε μέρος της Ελλάδος.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που ο Κρίστοφερ Κινγκ είναι μέρος της ομάδας του NGradio. Το βραβείο Grammy που κέρδισε βρισκόταν σε κάποιο κουτί στο στούντιό του στη Βιρτζίνια και το έβγαλε για να τραβήξει αυτή τη φωτογραφία. Τα δύο βραβεία μαζί! Το ένα για τον NGradio, από τον αμερικανικό οργανισμό Web Marketing Association με τίτλο Radio Standard of Excellence και το άλλο για τον Κρις, από την Recording Academy με τίτλο Grammy Award for Best Historical Album. 

img_1018

Η αγάπη του Κρις για την Ελλάδα και η αγάπη του NGradio για τη μουσική και τους ανθρώπους που την δημιουργούν και την πρσφέρουν στον κόσμο, είχε ως αποτέλεσμα αυτή τη μοναδική γνωριμία, που δεν γνωρίζει σύνορα και υπόσχεται να προσφέρει σημαντικό έργο για την Ελλάδα και τη μουσική ολόκληρου του κόσμου!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%