NG News

Αν ο NGradio ήταν ποδοσφαιρική ομάδα

today4 Οκτωβρίου, 2015

Background
share close

Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο και ακροατή μας Πάνο Greekopoulo για την απίστευτη ιδέα του να παρουσιάσει, όπως εκείνος βλέπει, τον NGradio αν ήταν ποδοσφαιρική ομάδα.

Βασική εντεκάδα
Κάτω από τα δοκάρια και μία εκ των αρχηγών της ομάδας η Haroula Nikolaidou. Ταλέντο στις αποκρούσεις, έξυπνη και οργανωτική ιδανική να προβλέπει φάσεις και να στήνει την άμυνα. Αλλά και αρκετά επιβλητική τόσο ώστε να επιβάλλεται στους συμπαίχτες της. Το εύστοχο δυνατό της βολέ παντα επικίνδυνο αφού σχεδόν πάντοτε βρίσκει κάποιον από τους επιθετικούς.
Δεξιά στην άμυνα η Anna Maria Nikolaidou αθόρυβη επεμβαίνει με αποφασιστικό τρόπο σε κρίσιμες φάσεις στέλνοντας τη μπάλα στην εξέδρα προτού γίνει επικίνδυνη η κατάσταση για τη Χαρούλα. Οι δύο αδελφές συνεργάζονται εξαιρετικά και στις στημένες φάσεις με την οξυδέρκεια που τις διακρίνει.
Στο αριστερό άκρο της άμυνας η Faia Steiner ή αλλιώς ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο. Ότι εχει ξεφύγει από το δίδυμο των αμυντικών χαφ με τα οποία συνεργάζεται εξαιρετικά το σαρώνει εκείνη. Μαζί με τα πόδια των αντιπάλων κατά περίπτωση. Επιρρεπής στις κάρτες αλλά θα κάνει σκληρό φάουλ μόνο όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Η δυνατότητά της στο σκοράρισμα την καθιστά πρώτη επιλογή στην εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής.
Το δίδυμο των αμυντικών χαφ Stelios Malliaras καιManos Kattis συμπληρώνουν την άμυνα αποτελώντας την πρώτη γραμμή της. Παιχταράδες και οι δύο με φοβερή ντρίπλα, εξαιρετικό ταλέντο και εκρηκτικό σπρίντ μπορούν ανά πάσα στιγμή να απειλήσουν την αντίπαλη ομάδα φέρνοντας τη μπάλα σε απόσταση βολής. Αλλά και η φήμη τους σαν killers κάνει τους αντιπάλους επιθετικούς να τρεμουν να κατεβάσουν τη μπάλα προς το τέρμα.

Στο κέντρο ο Tasos Peroglou. Εξαιρετικά ταλαντούχος και ενας παίχτης πολυεργαλείο. Με άνεση μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα να αλλάζει συστήμα στη στιγμή. Φοβερός κόφτης και ντριπλαδόρος αντιμετωπίζει κάθε προβλημα που παει να δημιουργηθεί στην άμυνα κλείνοντας τρύπες αλλά είναι ικανός και να δημιουργήσει χωρους στους υπόλοιπους να κάνουν παιχνίδι. Βγάζει όλη τη βρωμικη δουλειά αθόρυβα. Μεχρι και τερματοφύλακας μπορει να παιξει.
Στα αριστερά και σε αρκετά ελεύθερο ρόλο βγάζει σέντρες αλλά κάνει και φοβερές ατομικές προσπάθειες ο μεσοεπιθετικός Antonis Drosos που πραγματικά κάνει την αντίπαλη άμυνα να χορεύει στους ρυθμούς του. Καταπληκτικός στις σέντρες και ιδανικός για την εκτέλεση των κόρνερ.
Συμπαραστάτης του Περόγλου στα δεξιά της άμυνας η αέρινη Liana Ntapa ικανότατη στη ντρίπλα και διεισδυτικότατη τρυπάει την αντίπαλη άμυνα και δημιουργεί ρήγματα από τα δεξιά με κινηματογραφική ταχύτητα. Εκτελεί με εξαιρετική δεινότητα και κόρνερ και σκοράρει πολλές φορές με ατομική ενέργεια αφού αδειάζει την άμυνα και τους αφήνει όλους να χαζεύουν πως χορεύει με τη μπάλα. Στα αποδυτήρια αναλύει στην ομάδα το βίντεο του αγώνα.

Στο κέντρο της επίθεσης η Vasileia Peroglou συνήθως εκμεταλλεύεται τα ρήγματα που δημιουργεί η Ντάπα στην αντίπαλη άμυνα, τις κάθετες μπαλιές του αδελφού της, αλλά και της σέντρες τόσο της Ντάπα όσο και του Δρόσου λόγω ύψους και αποτελεί κίνδυνο θάνατο για την αντίπαλη εστία. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Χαρούλα Νικολαϊδου με το δυνατό της βολέ τη βρίσκει και εκείνη με φοβερό διασκελισμό και περίτεχνες ενέργειες καρφώνει τη μπάλλα στα αντίπαλα δίχτυα. Στις στημένες φάσεις μαζί με τον Τασο, είναι ο φόβος και ο τρόμος για κάθε άμυνα αφού είναι φοβεροί κεφαλοσφαιριστές και οι δυο. Όταν ανοίξει τα χέρια μεσα στην περιοχή δεν είναι για να χορέψει τον Ζορμπα αλλά για να επιχειρήσει ανάποδο ψαλίδι. Αλλα και η κεφαλιά «ψαράκι» της βγαίνει τόσο φυσικά… Από τους κορυφαίους σκόρερ της ομάδας.
Από τα δεξιά διεμβολίζει την αντίπαλη άμυνα και σκοράρει κατά βούληση ο Iσιδωρος Πάτερος. Βρίσκεται πάντα σε στενή συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας τον Στέλιο Νικολαϊδη και είναι και αυτός εκ των αρχηγών της ομάδας. Τα πλασέ του είναι ακριβείας και ξεγελούν παντα τον αντιπαλο τερματοφύλακα. Για το λόγο αυτό χτύπαει κατά κανόνα και τα πέναλτυ.
Αριστερός προωθημένος εκρηκτικός επιθετικός ο Βενιαμίν της ομάδας και μέγαλο ταλέντο ο Νικόλας Νούλας. Δεν κρατάει σχεδόν ποτέ τη θέση του αλλά του αρέσει να καταλαμβάνει θέσεις άλλων παιχτών. Μικρόσωμος και ευέλικτος τρυπώνει στην περιοχή και είτε θα σκοράρει απευθείας, είτε θα δώσει ασσίστ ή θα κερδίσει πέναλτυ αφού μόνο έτσι του παίρνει κάποιος μπάλα (ή εκπομπή).

Αναπληρωματικοί (ρόστερ):
Όταν κάτω από τα δοκάρια δε βρίσκουμε τη Χαρούλα Νικολαΐδου, η Χριστίνα Στάινερ είναι εκει να υπερασπιζεται την εστία της ομάδας! Και αλίμονο σε οποιον προσπαθησει να την παραβιασει!
Αξια αντικαταστάτις της Αννα-Μαριας Νικολαϊδου, η Ευανθια Κατσουρου. Ικανοτατη στην άμυνα και πιάνει ψηλά στάνταρ απόδοσης, υπομονετική και αφοσιωμένη στη θέση που καλυπτει.
Ο Χρηστος Λιακάκος παίχτης ειδικών αποστολών, ροκάρει σαν επιθετικό χαφ την αντίπαλη άμυνα και την αποσυντονίζει…συντονιζοντας παράλληλα όλους εμας!
Ο Φοίβος Πιομπίνος παίχτης περιοχής. Ότι χάνει σε ηλικία το κερδίζει σε εμπειρία. Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής, σκοράρει πάντα στις καθυστερησεις.
Η Μαιρη Καραστάθη δυνατή στην επίθεση ειδικά στα στημένα με τη δυνατότητα να πετάει πιο ψηλά απ όλους και να πιάνει κεφαλιές θανατηφόρες για τον αντιπαλο τερματοφύλακα.
Η Τονια Μαρουρίδου με την Μαρία Παπαϊωάννου επιθετικά χάφ με έφεση στο σκοράρισμα και με πολλά αστέρια η καθεμια στο μανίκι της φανέλας της.

Καθοδηγητής και μυαλό της ομάδας ο παλιός επιθετικός Στέλιος Νικολαΐδης με τίτλους και τρόπαια στο ενεργητικό του οδηγεί την ομάδα σε απανωτές διακρίσεις. Τυγχάνει της αγάπης και του σεβασμού όλων των παιχτών αλλά και του δωδέκατου παίχτη δηλαδή των οπαδών και φίλων της ομάδας. Μαζί του στον πάγκο βοηθός προπονητή η Λητώ Νικολαϊδου και η τεχνική-αστρολογική σύμβουλος η Πηγή Ζαχαρία. Η Καλλιοπη Κραουνάκη υπεύθυνη του τμήματος δημοσιων σχέσεων και ψυχαγωγίας του ομίλου. Ενω η Αγγελική Θερμου υπευθυνη των ακαδημιών της ομάδας.

Γυμναστής της ομάδας ο αθλητικότατος Παναγιώτης Ρομπότσης. Η Εβίτα Νορρις εχει το κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης και ρόλο υποστηριξης στον Παναγιώτη Σπυριδάκο τον γενικό διευθυντή. Πρόεδρος του συλλόγου ο «Θειος» Σωκράτ…. Εεεε… Χρήστος που ολο το τιμ προπονητικό και διοικητικό αλλά και οι παιχτες και φιλαθλοι τον εχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Το ιδιο λέγεται και για τους διαιτητές αλλα αυτά τα λένε οι κακιές γλώσσες!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%