NG News

Νίκος Αλιάγας: “Η Δοκιμασία του Χρόνου” – συνέντευξη και βίντεο από τον NGradio

today12 Απριλίου, 2017

Background
share close

Στις 16  Μαρτίου βρεθήκαμε στο κτήριο Palais Brongniart. Εκεί, στην καρδιά του Παρισιού, πάνω στα κάγκελα που κυκλώνουν την αυλή του κτηρίου, ο Νίκος Αλιάγας έστησε την έκθεση φωτογραφίας του με τίτλο                “L’ epreuve du Temps”, δηλαδή η Δοκιμασία του Χρόνου.

Γνωρίζαμε την αγάπη του κ. Αλιάγα για την φωτογραφία εδώ και καιρό. Μία ματιά στα κοινωνικά του δίκτυα, αρκεί για να δει κανείς το ταλέντο του. Αυτό όμως που μας συγκίνησε όταν βρεθήκαμε μπροστά στα μεγάλα τελάρα με τις φωτογραφίες ήταν, η ειλικρίνεια και η δύναμη που κάθε πρόσωπο εξέπεμπε, η ομορφιά στα γερασμένα πρόσωπα αλλά και τα εφηβικά, η καθαρή ματιά του φωτογράφου πάνω στην επίδραση που έχει ο χρόνος στον άνθρωπο.

“Μου αρέσει ο χρόνος πάνω στα χέρια. Εμείς στη δύση κρύβουμε τον χρόνο, δεν τον αντιμετωπίζουμε”, λέει ο Νίκος Αλιάγας. “Υπάρχουν άλλες άυλες αξίες που με ενδιαφέρουν και προσπαθώ να τις εκφράσω και να τις αντιμετωπίσω μέσα από τον φακό”.

Παρακολουθείστε το βίντεο του NGradio για την έκθεση φωτογραφίας “L’ epreuve du Temps” – Η Δοκιμασία του Χρόνου του Νίκου Αλιάγα.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%