Τεχνολογία

Ακουστικά από την Bose με Google Assistant

today18 Νοεμβρίου, 2017

Background
share close

Τα ακουστικά Bose Quiet Comfort 35 II είναι τα πρώτα ασύρματα ακουστικά στην αγορά, τα οποία έχουν ενσωματωμένο τον Google Assistant.

O σχεδιασμός των ακουστικών της Bose είναι όμοιος με το μοντέλο Quiet Comfort 35, με τη διαφορά εδώ να εντοπίζεται στο πεδίο του software που περιλαμβάνει τον ψηφιακό βοηθό της Google. Τα ακουστικά έχουν αυτονομία 20 ωρών, ενώ στο δεξί ακουστικό υπάρχουν τα χειριστήρια για τη ρύθμιση της έντασης της μουσικής και της αποδοχής ή του τερματισμού μίας κλήσης.

Με το πάτημα ενός πλήκτρου πάνω στα ακουστικά μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει τον Google Assistant, τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο θα το έκανε και σε ένα smartphone. O ψηφιακός βοηθός της Google μπορεί να δεχτεί φωνητικές εντολές για μια σειρά από διαφορετικές περιστάσεις.

Εκτός από τον Google Assistant, τα ασύρματα ακουστικά της Bose έχουν τεχνολογία μείωσης θορύβου, ενώ μέσω του Bose Connect App, μπορεί κανείς να τα χειριστεί πλήρως ή να κάνει διάφορες ρυθμίσεις στον ήχο τους. H τιμή των ακουστικών της Bose με τον ενσωματωμένο Google Assistant διαμορφώνεται στα 350 δολάρια στην αγορά των ΗΠΑ, ενώ η διάθεσή τους θα γίνει σε επιλεγμένες αγορές του κόσμου, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία.

 

Πηγή: pestaola.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%