Τεχνολογία

Η εφαρμογή που σας απαλλάσσει από… ενοχλητικά τηλεφωνήματα!

today26 Μαρτίου, 2018

Background
share close

«Είναι μεσημέρι και μόλις έχετε ξαπλώσει όταν χτυπά το τηλέφωνο σας από άγνωστο νούμερο. Το σηκώνετε για να δείτε περί τίνος πρόκειται και μια άγνωστη σε σας κυρία ξεκινά να σας μιλά σαν να την γνωρίζετε παιδιόθεν για μια καινούργια προσφορά η ακόμα χειρότερα για μια οφειλή που αδυνατείτε λόγω συνθηκών να πληρώσετε». Αν η παραπάνω σκηνή αλλάζοντας πρόσωπα και περιστάσεις κάτι σας θυμίζει πλέον υπάρχει λύση η οποία μάλιστα έρχεται από τον θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας. Ο λόγος για την εφαρμογή True Caller, διαθέσιμη για Android και iOS, η οποία αναγνωρίζει τα περισσότερα από τα «ενοχλητικά» νούμερα που μπορεί να σας καλέσουν.

Μόλις κατεβάσετε την εν λόγω εφαρμογή θα σας ζητήσει να καταχωρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και εν συνεχεία θα προσθέσει στις επαφές σας μια λίστα ονόματι SPAM η οποία περιλαμβάνει τους αριθμούς τηλεφώνου των κυριότερων εισπρακτικών εταιρειών, τα τηλεφωνικά κέντρα των εταρειών κινητής τηλεφωνία που καλούν επανειλημμένως για προσφορές και αμέτρητα άλλα.

Με το που έχετε τις επαφές μπορείτε να ενεργοποιήσετε την φραγή σε όποιους από τους τηλεφωνικούς αριθμούς επιθυμείτε, ή τουλάχιστον να γνωρίζετε στο μέλλον σε ποιον αντιστοιχεί ο αριθμός που μέχρι χθες σας χαλούσε τον ύπνο, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Επιπλέον η εφαρμογή σας βοηθά να αναζητήσετε άγνωστους αριθμούς, αφού έχει αυτόματη αναγνώριση κλήσεων από αριθμούς spam και σας βρίσκει το όνομα οποιουδήποτε καλούντος ακόμα κι αν δεν είναι καταχωρημένος στο τηλέφωνό σας. Η αναζήτηση γίνεται απλά μέσω της εφαρμογής με αντιγραφή και επικόλληση

Όπως αναφέρει και η ίδια η εφαρμογή η λίστα SPAM έχει δημιουργηθεί βασιζόμενη στους πάνω από 250 εκατ. χρήστες της. Να σημειωθεί ότι η εφαρμογή διαθέτει δυναμικό dialer, και έχει δυνατότητα να πραγματοποιεί και κλήσει στις επαφές που την έχουν εγκαταστήσει στο τηλέφωνό τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατάλογος των επαφών σας στον οποίο έχει πρόσβαση το Truecaller δεν γίνεται ποτέ αναζητήσιμος ή δημόσιος.

Η εφαρμογή συγκεντρώνει όπως θα διαπιστώσετε πολύ καλές κριτικές και ανανεώνεται συχνά. Ωστόσο αν και δωρεάν διαθέτει αγορές εντός της για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα εργαλεία που προσφέρει.

 

Πηγή: gizchina.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%