Τεχνολογία

Apple iPad 5: δείτε το καινούργιο iPad της Apple μέσα από ένα βίντεο

today2 Οκτωβρίου, 2013

Background
share close

Αν πιστέψουμε όσα βλέπουμε στο βίντεο που ακολουθεί, το iPad 5 θα είναι σημαντικά πιο λεπτό και ελαφρώς μικρότερο σε διαστάσεις από το iPad 4.

Επίσης, θα κυκλοφορήσει και στο space γκρίζο χρώμα που ήδη θαυμάζουμε στο iPhone 5S. Γενικότερα, το σχήμα του θα μοιάζει με αυτό του iPad mini, έχοντας περισσότερο ορθές και όχι καμπύλες γωνίες.

Η πηγή από την οποία προέρχεται το βίντεο είναι η κινεζική εταιρεία SW-Box που πουλάει  εξαρτήματα  για προϊόντα τεχνολογίας. Οι άνθρωποι της εταιρείας διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την αυθεντικότητα του αλουμινένιου κελύφους του iPad 5 που κρατούν στα χέρια τους…

H φήμη ότι το iPad 5 θα παρουσιαστεί σε event της Apple στις 22 Οκτωβρίου κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό και ενισχύεται από ένα ντοκουμέντο. Πρόκειται για ένα οργανόγραμμα της γνωστής εταιρείας Zagg, στο οποίο αναφέρεται η κυκλοφορία των διαφόρων  εξαρτημάτων της για το 2013.

Στο εν λόγω έγγραφο που κατά λάθος βρέθηκε στη goodie bug της Zagg στην πρόσφατη έκθεση IFA, βλέπουμε την πρόβλεψη για την κυκλοφορία του iPad 5 κατά την τέταρτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

iPad5

 

Δείτε το βίντεο…

 

Πηγή: newsbeast.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%