Τεχνολογία

Avocarrot: Μια ελληνική πλατφόρμα φέρνει νέα δεδομένα στη διαφήμιση μέσω εφαρμογών

today11 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Έχει ήδη λάβει χρηματοδότηση 2 εκατ. δολαρίων από επενδυτές στην Ελλάδα και διεθνώς, έχει αναδειχθεί μεταξύ των 8 καλύτερων εταιρειών εκτός ΗΠΑ από τη Google for Entrepreneurs και ψηφίστηκε ως το «Next Big Thing» στο συνέδριο Αd:Τech το 2013

Η Avocarrot εντάχθηκε στο διεθνές δίκτυο Endeavor, μη κερδοσκοπικού οργανισμού στήριξης της επιχειρηματικότητας, στο 63ο διεθνές πάνελ επιλογής της Endeavor Global που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι.

Η Avocarrot, που εκπροσωπήθηκε από δύο από τους συνιδρυτές της, τους Κωνσταντίνο Χρήστου και Γιώργο Μακκούλη, έχει έδρα στην Αθήνα και το Σαν Φρανσίσκο και δραστηριοποιείται στον κλάδο του mobile advertising με ειδίκευση στη native διαφήμιση. Πρόκειται ουσιαστικά για διαφημίσεις που εντάσσονται στο περιεχόμενο και την αισθητική των mobile εφαρμογών με μόνη διαφορά τη σήμανση ως «sponsored».

Η τεχνολογική πλατφόρμα Avocarrot Exchange αποτελεί marketplace για τέτοιες διαφημίσεις, με οφέλη για τους δημιουργούς περιεχομένου και τους διαφημιζόμενους με 17 φορές καλύτερη ανταπόκριση από τα παραδοσιακά banners, καλύτερη οικονομική απόδοση και εμπειρία για τον χρήστη.

Η εταιρεία διαχειρίζεται περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια mobile ad impressions μηνιαίως και συνεργάζεται με 2.500 εφαρμογές. Έχει λάβει χρηματοδότηση 2 εκατ. δολαρίων από επενδυτές στην Ελλάδα και διεθνώς, έχει αναδειχθεί μεταξύ των 8 καλύτερων εταιρειών εκτός ΗΠΑ από τη Google for Entrepreneurs και ψηφίστηκε ως το «Next Big Thing» στο συνέδριο Αd:Τech το 2013.

Συνολικά, στο πρόσφατο πάνελ της Endeavor στο Ντουμπάι, κορύφωση μιας πολυδιάστατης διαδικασίας επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από 36 επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 35 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 24 επιχειρήσεις από 16 χώρες.

Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 1.233 από 779 εταιρείες σε 25 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της Endeavor και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 500.000 θέσεις εργασίας διεθνώς και κατέγραψαν έσοδα πάνω από 8 δισ. δολάρια το 2014.

 

Πηγή: protothema.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%