Τεχνολογία

Αυτά είναι τα 10 best – seller smartphone παγκοσμίως

today9 Ιουνίου, 2018

Background
share close

Εξελιγμένες κάμερες με πολλά megapixels, προσωπικοί βοηθοί, τεχνητή νοημοσύνη, AMOLED οθόνες, αναβαθμισμένοι αισθητήρες και πολλά άλλα προστίθενται στα νέα smartphones, προσπαθώντας να κερδίσουν τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού. Ωστόσο σε μια αγορά άκρως ανταγωνιστική στην οποία εμφανίζονται συνεχώς νέοι παίκτες κάποιοι εξακολουθούν να ξεχωρίζουν κερδίζοντας τη μερίδα του λέοντος της αγοράς. Ποιοι είναι όμως αυτοί που κατέγραψαν τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως τον μήνα Απρίλιο σύμφωνα με την νέα έρευνα Pulse της Counterpoint που κυκλοφόρησε πρόσφατα;

Όπως αποδεικνύεται η σειρά Galaxy S9 της Samsung υπήρξε η καλύτερη σε πωλήσεις εκτοξεύοντας στην 3η θέση τον αμερικανικό κολοσσό της Apple.

Πέρα από τις πωλήσεις της σειράς Galaxy S9 που βελτιώθηκαν στις περιοχές Ασίας και Ειρηνικού και Βόρειας Αμερικής και σε αρκετά καλό σημείο βρέθηκε και η Xiaomi βρισκόμενη στην έκτη και όγδοη θέση της χρυσής δεκάδας των smartphones παγκοσμίως με τα μοντέλα Redmi 5A και Redmi 5 Plus / Note 5.

Παρά την υποχώρηση των πωλήσεων της apple σε μηναία βάση λόγω εποχικότητας, η Apple εξακολουθεί να κυριαρχεί στα παγκόσμια best-seller μοντέλα smartphone έχοντας πέντε μοντέλα στην πρώτη δεκάδα.

Στην 3η θέση βρίσκεται το iPhone X, στην 4η θέση το iPhone 8 Plus ακολουθούμενη από το iPhone 8, ενώ στην 7η και στην 9η θέση βρίσκεται το iPhone 6 και το iPhone 7.

Η ζήτηση της Apple ειδικά για το iPhone 7 παραμένει ισχυρή στις περιοχές Ασίας και Ειρηνικού και Βόρειας Αμερικής.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που η Xiaomi αρπάζει δύο θέσεις στην πρώτη δεκάδα. Η άνοδός της δε δεν οφείλεται μόνο στην Κίνα αλλά και στην Ινδία όπου πουλά όλο και περισσότερα κινητά λόγω της προσιτής τιμής τους.

 

Πηγή: insider.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%