Τεχνολογία

Διαμοιρασμός Spotify lists μέσω Facebook Messenger

today8 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Μία ακόμη δυνατότητα αποκτά το Facebook Messenger, με την επιλογή να μοιράζεστε τις λίστες σας στο Spotify μέσω αυτού.

Εάν πατήσετε το More, το οποίο συμβολίζεται με τις τρεις τελείες στον Facebook Messenger, μπορείτε να επιλέξετε το Spotify για να μοιραστείτε με τους φίλους σας το τραγούδι που παίζεται εκείνη τη στιγμή, τα τραγούδια που ακούσατε πρόσφατα, ή να κάνετε αναζήτηση στο Spotify.

Η δυνατότητα είναι ενεργή στην mobile app του Facebook Messenger και όχι στην desktop έκδοση. Σταδιακά γίνεται διαθέσιμη ως update σε smartphones με λειτουργικό σύστημα iOS και Android.

Εάν λάβει κανείς στον Facebook Messenger ένα τραγούδι από το Spotify, κάνοντας κλικ πάνω του μπορεί να ακούσει το τραγούδι ή το playlist. Για το Spotify, η κίνηση αυτή είναι σημαντική καθώς ανοίγει η δυνατότητα προσέγγισης ακόμα περισσότερων χρηστών, μέσα από την ευρεία βάση όσων χρηστών έχουν κατεβάσει την εφαρμογή του Facebook Messenger στο κινητό τους.

Για το Facebook, η κίνηση αυτή ακολουθεί πιστά την φιλοσοφία που το θέλει να εμπλουτίζει ολοένα και περισσότερο με επιπρόσθετες δυνατότητες τον Facebook Messenger που θέλει να μετατρέψει σε μία πλατφόρμα μέσα από την οποία θα διευκολύνονται όλες οι ανάγκες επικοινωνίας των χρηστών του.

 

Πηγή: pestaola.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%