Τεχνολογία

Διαρροή του Xiaomi Mi MIX 2S με σαρωτή αποτυπώματος στην οθόνη

today3 Μαρτίου, 2018

Background
share close

Το Xiaomi Mi MIX 2S αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη Μαρτίου ωστόσο η διαρροή μία φωτογραφίας φαίνεται να αποκαλύπτει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που διέρρευσε σε κινεζικές ιστοσελίδες το Mi MIX 2S διαθέτει εξαιρετικά λεπτά περιθώρια οθόνης σε συνδυασμό με κυρτό γυαλί πάνω από την οθόνη. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η εικόνα ενός δακτυλικού αποτυπώματος στην βάση της οθόνης, με τα κινεζικά μέσα να θεωρούν ότι εκεί θα βρίσκεται τοποθετημένος ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος, «μέσα» στην οθόνη της συσκευής.

Εάν ισχύουν τα παραπάνω, φαίνεται ότι η Xiaomi θα ενσωματώνει λύσει παρόμοια με της Vivo υιοθετώντας τον σαρωτή Clear ID της Synaptics τοποθετημένο εντός της OLED οθόνης.

Άλλες πηγές θεωρούν βέβαιο ότι στο εσωτερικό του Mi MIX 2S θα βρίσκεται ο οκταπύρηνος Snapdragon 845. Επιπλέον, διαρροή του firmware της συσκευής προδικάζει ότι θα διαθέτει μη αφαιρούμενη μπαταρία χωρητικότητας 3.400mAh, λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo και το MIUI 9 skin της Xiaomi. Η οθόνη αναμένεται να είναι ανάλυσης Full HD+ με dual lens κάμερα στην πλάτη. Η μνήμη RAM της συσκευής αναμένεται να είναι στα 6GB και 8GB.

 

Πηγή: pestaola.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%