Τεχνολογία

Drones σε ρόλο μοντέλων σε επίδειξη των Dolce & Gabbana

today27 Φεβρουαρίου, 2018

Background
share close

Ο διάσημος οίκος μόδας Dolce & Gabbana επεφύλασσε μια ξεχωριστή έκπληξη στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο όταν στην πασαρέλα εκτός από μοντέλα της γενιάς των Millennials παρέλασαν και drones.

Κατά την άφιξή τους στην επίδειξη της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018, οι προσκεκλημένοι, μεταξύ αυτών και οι influencers που έγιναν διάσημες από το διαδίκτυο, έλαβαν οδηγίες να απενεργοποιήσουν το Wi-Fi στα κινητά τους τηλέφωνα.

Μετά από περίπου 45 λεπτά αναμονής, μια φωνή στο μεγάφωνο άρχισε να καλεί… στην τάξη τα ονόματα όσων καλεσμένων δεν είχαν συνετιστεί με την οδηγία, αποσυνδέοντας τις συσκευές από το διαδίκτυο.

Με θέμα «Αφοσίωση στη Μόδα» («Fashion Devotion») στο σόου παρουσιάστηκαν γνωστά χριστιανικά σύμβολα όπως άγγελοι και επιχρυσωμένοι σταυροί. «Η μόδα δεν είναι δουλειά, η μόδα είναι αφοσίωση» δήλωσε ο Ντομένικο Ντόλτσε. «Ζεις, κοιμάσαι και τρως με τη μόδα, δεν σταματάς ποτέ να τη σκέφτεσαι και να την αγαπάς με όλη σου την καρδιά».

Πάνω στην πασαρέλα, αυτό εκφράστηκε με τη θρησκευτική εικονογραφία -ένα συχνό θέμα στις συλλογές του οίκου- με T-shirts που έγραφαν «fashion sinner», χρυσά φωτοστέφανα καθώς και το σύμβολο της Ιερής Καρδιάς, η οποία εμφανίζεται σε φορέματα και παλτό.

Το ίδιο σύμβολο κοσμεί ως ανάγλυφο κούμπωμα τις νέες τσάντες του οίκου, οι οποίες πετούσαν πάνω στα drones, σαν άγγελοι–ρομπότ, προτού ανέβουν τα μοντέλα στην πασαρέλα, όταν «Οι χρυσές πύλες του Ουρανού» άνοιξαν και αποκαλύφθηκαν τα drones. Δερμάτινες τσάντες από τη συλλογή Dolce & Gabbana Φθινόπωρο 2018 κρέμονταν πάνω σε αυτά προκαλώντας τα ενθουσιώδη επιφωνήματα των καλεσμένων.

https://www.youtube.com/watch?v=LXPBDGDTTKg

Από τις θέσεις της πρώτης σειράς, την επίδειξη -μεταξύ άλλων- παρακολούθησαν οι: Lady Kitty Spencer (η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα) οι Violet, Alice και Eliza Manners και η Maddi Waterhouse, η μικρή αδερφή του μοντέλου Suki Waterhouse.

Υπήρχε κάτι για τον καθένα σε αυτή τη συλλογή, αναφέρει το WWD, sneakers, φόρμες με πούλιες, βραδινά φορέματα και κοστούμια τύπου «Σημαδεμένου». Ήταν ό,τι περίμενε κάποιος από μία επίδειξη Dolce & Gabbana, ένα θέαμα ιταλικής υπερβολής.

Πηγή: reader.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%