Τεχνολογία

Η ελληνική εταιρεία που διακρίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο

today3 Αυγούστου, 2015

Background
share close

Τον ιδανικό προορισμό πλέον αποτελεί η GLOBO για εταιρείες που αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις enterprise mobility και mobile apps, σε συνέχεια της πρόσφατης αναγνώρισής της από την Gartner ως «Challenger» στο Magic Quadrant για πλατφόρμες ανάπτυξης mobile εφαρμογών.

Ειδικότερα, είναι μία από τις μόλις τέσσερις συνολικά εταιρείες (Microsoft, IBM,SAP και GLOBO) που διακρίθηκαν και στα δύο Magic Quadrants της Gartner, τόσο για Mobile Application Development Platforms (MADP), όσο και για Enterprise Mobility Management (EMM) λύσεις, ενώ είναι η μοναδική εταιρεία που ειδικεύεται αποκλειστικά στο χώρο του Enterprise Mobility.

Ο κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της GLOBO, σχολίασε: «Η ένταξή μας τόσο στο EMM όσο και στο MADP Magic Quadrant της Gartner, αποτελεί για εμάς επιβεβαίωση της στρατηγικής μας ότι το enterprise mobility δεν αφορά μόνο στην προστασία και τη διαχείριση εταιρικών συσκευών και δεδομένων, αλλά είναι σε θέση να ενισχύσει τις δυνατότητες μιας επιχείρησης μέσα από τη χρήση mobile εφαρμογών. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων έχουμε προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις τόσο σε R&D, όσο και στην εμπορική οργάνωση της εταιρίας, κάτι που έχει συμβάλλει σημαντικά στο να είμαστε ο μοναδικός pure-play πάροχος στα δύο Magic Quadrants».

Στο πελατολόγιο της GLOBO στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς συγκαταλέγονται οργανισμοί όπως ενδεικτικά οι: Intel, Bank of America, CenClear, Εμβρυογένεσις, International Life, Χαμόγελο του Παιδιού, Ζηρίδης.

Η συνολική έκθεση Gartner MQ MADP 2015 είναι διαθέσιμη εδώ.

Πηγή: newsbeast

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%