Τεχνολογία

Η Google σας πάει διακοπές

today11 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Google Destinations: Ο εύκολος και γρήγορος τρόπος να σχεδιάσετε τις διακοπές σας μέσω της Google.

Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές και ιστοσελίδες που σας βοηθούν να οργανώσετε και να «κλείσετε» τις επόμενες διακοπές σας. Για την ακρίβεια, είναι τόσα πολλά τα εργαλεία που πολλές φορές δεν γνωρίζεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Το Google επιθυμεί να το αλλάξει αυτό και λάνσαρε μία νέα εφαρμογή που ονομάζεται Destinations, η οποία θα προσφέρει όλες τις απαραίτητες ταξιδιωτικές πληροφορίες που μπορεί να θέλει κάποιος για να οργανώσει ένα ταξίδι.

Όταν κάποιος χρησιμοποιεί το Google, είτε από Android, είτε από iOS θα εμφανίζονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, κάτι σαν ταξιδιωτικός οδηγός, για την περιοχή.

Ο στόχος της εταιρείας είναι να τοποθετήσει την οργάνωση των ταξιδίων στη συσκευή που χρησιμοποιούμε περισσότερο, δηλαδή το κινητό μας τηλέφωνο.

«Το Google εξετάζει δισεκατομμύρια δεδομένα από πτήσεις μέχρι ξενοδοχεία, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε εσείς», ανέφερε η εταιρεία.

Επιπλέον για κάθε προορισμό η εταιρεία θα δίνει πληροφορίες σχετικά με τα πιο τουριστικά σημεία (ίσως για να τα αποφύγετε), θερμοκρασίες, καθώς και ιδέες για το τι να κάνετε ή να οργανώσετε τον χρόνο σας, όπως για παράδειγμα ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο από την Σεβίλη στην Βαρκελώνη.

Δείτε το βίντεο της Google που μας συστήνει το Destinations:

Πηγή: huffingtonpost.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%