Τεχνολογία

H συμφωνία της Apple με την Samsung για την παραγωγή των επόμενης γενιάς RAM Chips

today25 Φεβρουαρίου, 2015

Background
share close

Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσίευση της Korea Times, η Samsung ήρθε σε συμφωνία με την Apple για την παραγωγή και διάθεση των νέων 20nm LPDDR4 DRAM chips. Σύμφωνα με αυτή τη νέα συμφωνία, βλέπουμε πως μάλλον η Samsung θα είναι εκείνη που θα παράγει τα επόμενης γενιάς chip για την RAM του νέου iPhone τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Πιο συγκεκριμένα η Korea Times αναφέρει το εξής:
The agreement comes a few months after Samsung, the world’s biggest memory chip supplier, began mass production of the next generation memory chip ― the 8-Gigabit LPDDR4 (low power double data rate) mobile DRAM with 20 nanometers. The so-called LPDDR memory, the most used in mobile devices, is poised to enable a new technological leap for premium smartphones.
Έμπιστες πηγές της Korea Times αναφέρουν πως η Samsung εκτός από το ότι θα κάνει διαθέσιμα τα νέα chip στην Apple, την ίδια στιγμή θα εγκαθιστά τα νέα chip της μνήμης DRAM στον επερχόμενο Galaxy S6. Μία τέτοια συμφωνία ίσως να φέρει πιο κοντά τις δύο εταιρείες καθώς και την πραγματοποίηση και μιας δεύτερης συμφωνίας που αφορά την παραγωγή των νέων A9 επεξεργαστών.

Πηγή: appleworldhellas.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%