Τεχνολογία

CES 2016: Ένας φορητός φορτιστής για το iPhone σας με Apple σχεδιασμό

today6 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Το να αγοράσει κάποιος έναν φορητό φορτιστή για το iPhone του μπορεί να αποτελέσει έναν πονοκέφαλο. Πραγματικά υπάρχουν εκατοντάδες τέτοια αξεσουάρ σε διάφορα σχέδια, χρώματα αλλά και τιμές.

Σε αυτή λοιπόν την περίεργη είναι η αλήθεια αγορά μπαίνει από σήμερα η Silicon Valley startup εταιρεία με την ονομασία 4Second Life. Στο φετινό CES 2016 μας παρουσίασε τον πρώτο Aluminum VI, φορητό φορτιστή που πραγματικά μοιάζει σαν να βγήκε από κάποιο εργαστήριο της Apple.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες τα εν λόγω power bank έχουν ένα σασί από αλουμίνιο με στρογγυλεμένες άκρες και άλλα στοιχεία έτσι ώστε να ταιριάξουν απίστευτα με την σχεδιαστική αισθητική των iPhone 6/6s.

Aluminum-VI-charger-image-004

Το περίεργο είναι πως θα χρειαστείτε έναν αντάπτορα για να χρησιμοποιήσετε το εν λόγω αξεσουάρ μιας και έχει μια microUSB θύρα αντί για την Lighting θύρα της Apple. Ακόμη ένα περίεργο στοιχείο είναι πως δεν υπάρχει ένα κουμπί on/off για τον φορτιστή αλλά αυτό επιτυγχάνετε κάνοντας slide το δάχτυλο σας στο μπροστινό του πάνελ.

Η διαθεσιμότητα του έχει να κάνει με τρία διαφορετικά μοντέλα. Το βασικό Aluminum V  φορτίζει το  iPhone 5 ή iPhone 5s με μια μπαταρία 1,250 mAh. Το Aluminum VI είναι για το iPhone 6 και iPhone 6s με μια μπαταρία 1,500 mAh και μια τιμή στα $85.  Τέλος το Aluminum VI Plus έχει σχεδιαστεί για τα iPhone 6 Plus και iPhone 6s Plus, με μια μπαταρία στα 2,250 mAh.

Πηγή: appleworldhellas.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%