Τεχνολογία

ΗΠΑ-Κίνα : Ξεπουλήθηκαν στο λεπτό τα Apple Watch, αξίας 17.000 δολαρίων

today11 Απριλίου, 2015

Background
share close

Η Apple έγινε κόσμημα και ξεπουλάει! Σε λιγότερο από μία ώρα έγιναν ανάρπαστα τα νέα χρυσά ρολόγια

H Apple καταφέρνει με τον νέο της wearable gadget να μετατραπεί σε ένα πολυτελές brand name. Απόδειξη η απίστευτη ζήτηση των ακριβών κομματιών του Apple Watch, η διάθεση του οποίου ξεκίνησε σήμερα μέσω του διαδικτύου.

Η Apple είχε προειδοποιήσει μια μέρα νωρίτερα ότι οι προμήθειες του «καυτού» νέου προϊόντος της θα είναι περιορισμένες, καθώς υπήρξαν αναφορές για δυσκολίες στην κατασκευή του υπολογιστή-μινιατούρα.

Πολλά ακόμη μοντέλα του νέου gadget, του πρώτου hardware που λάνσαρε η εταιρεία μετά τον θάνατο του Στιβ Τζομπς, ξεπούλησαν σε ΗΠΑ και Κίνα μέσα σε λίγα λεπτά από το άνοιγμα της ιστοσελίδας για προπαραγγελίες.

Τα περισσότερα κομμάτια, οι τιμές των οποίων κυμαίνονταν από 10 εώς 17 χιλιάδες δολάρια, θα παραδοθούν στους πελάτες στα τέλη Απριλίου, ενώ ήδη μερικά από τα μοντέλα, όπως το χρυσό με κόκκινο δερμάτινο λουράκι αξίας 17.000 δολαρίων δεν είναι πλέον διαθέσιμα μέχρι τον Αύγουστο.

Η  αντιπρόεδρο λιανικής και Online καταστημάτων της Apple, Angela Ahrendts, είχε προβλέψει την τεράστια ζήτηση που θα είχε το νέο gadget και γι’ αυτό είχε ανακοινώσει ότι παραγγελίες θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά καταρχάς, ώστε να εξυπηρετηθούν ευκολότερα οι υποψήφιοι αγοραστές. Με την υποχρεωτική online συναλλαγή η εταιρεία στοχεύει να αποφύγει τις τεράστιες ουρές έξω από τα καταστήματά της.

Παρόλα αυτά, για όσους δεν μπορούν ή δεν πρόλαβαν να αγοράσουν το προϊόν, υπάρχει η επιλογή του να δοκιμάσουν ένα ρολόι στα καταστήματα της Apple κλείνοντας ένα ραντεβού. Η Apple δίνει 15 λεπτά σε μελλοντικούς υποψήφιους αγοραστές για δοκιμή σε ένα κανονικό μοντέλο και 30 λεπτά για να δοκιμάσουν την χρυσή έκδοση, που είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα.

Πηγή: thetoc.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%