Τεχνολογία

LG V960 All-In-One PC και νέες UltraWide οθόνες

today4 Σεπτεμβρίου, 2013

Background
share close

Πριν ακόμη ανοίξει η αυλαία της IFA 2013, η LG αποκάλυψε τις νέες Ultra Wide οθόνες της, αλλά και All-In-One PC με ίδια αναλογία οθόνης.

Οι καινούργιες οθόνες 29EA73, 29EB73 και 29MA73 έχουν αναλογίες 21:9 UltraWide και τεχνολογία IPS, επιτρέποντας στον χρήστη multitasking και κορυφαίες εμπειρίες gaming, καθώς οι μεγάλες διαστάσεις των monitors επιτρέπουν την προβολή περισσότερων πληροφοριών στην ίδια οθόνη.

Εξάλλου, τα νέα monitors αξιοποιούν τις λειτουργίες 4-Screen Split και Dual Link-up, ώστε να κάνουν ακόμη πιο εύκολη την εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών, είναι συμβατά με Mac, ενώ χάρη στις θύρες Mobile High-Definition Link (MHL), HDMI και Display Port, μετατρέπουν το PC σε ολοκληρωμένο κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας.

LG2

Tο IPS 21:9 UltraWide All-In-One PC είναι ένας προηγμένος επιτραπέζιος υπολογιστής με οθόνη 21:9, με διαγώνιο 29 ιντσών και συνοδεύεται από πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Tο μοντέλο V960 με Windows 8, έρχεται εξοπλισμένο με τη GPU GeForce GT 640M της NVIDIA για ταχύτερη επεξεργασία γραφικών, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για gaming και απαιτητικές εργασίες.

Tο μοντέλο 29MA73 έρχεται εξοπλισμένο με δέκτη TV αλλά και με τη λειτουργία Extra View, η οποία αφήνει ένα μέρος της οθόνης να χρησιμοποιείται για πρόσβαση σε σελίδες με πληροφορίες για το τηλεοπτικό πρόγραμμα ή άλλες εφαρμογές, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία IPTV.

Επιπλέον, το νέο μοντέλο 29EB73 συνοδεύεται από μια εργονομική βάση, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί στο κατάλληλο ύψος.

LG1lg-v960-aio-01

 

Πηγή: newbeast.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%