Τεχνολογία

Μεγάλες προσφορές Οκτωβρίου στο GearBest

today24 Οκτωβρίου, 2016

Background
share close

Και οι εκπτώσεις συνεχίζονται στο GearBest με πολλές προσφορές. Συγκεκριμένα μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα συσκευών και γκάτζετ μέσα από την ειδική σελίδα προσφορών. Στη σελίδα αυτή θα βρείτε πολλές κατηγορίες (όπως smartphone, Accessories, Hottest Gadgets, Sports Tech, Sports Tech, Camera, Auto Accessories και Tools&Lights) με πολλά προϊόντα σε ”σκοτωμένες” τιμές.

gear-best-ngradio

Στην πρώτη κατηγορία θα δείτε πολλά smartphnones και smartwatches. Από αυτά ξεχωρίζουν το Vernee Apollo Lite 4G+ Phablet και το Xiaomi Redmi Note 4. Στην συνέχεια θα βρείτε πολλά αξεσουάρ για iPhone όπως ακουστικά, θήκες προστασίας κ.τ.λ. Μετά στην κυριολεξία κάνεις βουτιά στα γκάτζετ της τεχνολογίας. Εκεί υπάρχουν όλα τα ”κλασικά” γκάτζετ όπως action cameras, headphones, VRheadstes κ.τ.λ. Επίσης, πολλά αξεσουάρ για αυτοκίνητα αλλά και πολλά προϊόντα για το σπίτι σας. Σίγουρα θα βρείτε και πολλά ασυνήθιστα γκάτζετ όπως 3D εκτυπωτές. Η τεχνολογία σε όλο της το μεγαλείο.

geadrbest-ngradio

Επειδή τα προϊόντα είναι πάρα πολλά, προσωπικά σας προτείνω να μπείτε στην ειδική σελίδα προσφορών του GearBest και χωρίς βιασύνη να αναζητήσετε όλα τα προϊόντα που είναι σε προσφορά.

Συντάκτης: Τάσος Περόγλου

Συντάκτης: Tasos Peroglou

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%