Τεχνολογία

Motorola Moto X: Παρουσιάστηκε επίσημα! [Videos]

today2 Αυγούστου, 2013

Background
share close

Πρόκειται για την πρώτη συσκευή της εταιρείας που, στην ουσία, είναι αποτέλεσμα των κατευθύνσεων της μητρικής Google. Η συσκευή διαθέτει οθόνη τεχνολογίας AMOLED 4,7″ στα 720p (316 PPI), κάμερα «Clear Pixel» ανάλυσης 10 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο στα 1080p, μπαταρία χωρητικότητας 2.200 mAh, μνήμη RAM 2 GB και χωρητικότητα 16 GB ή 32 GB.

motox_custom

Σχετικά με τις δυνατότητες διασύνδεσης η συσκευή υποστηρίζει Bluetooth 4.0, USB 2.0, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, GPS και GLONASS και NFC. Ο επεξεργαστής του Moto X είναι ένας απλός διπύρηνος Qualcomm Snapdragon S4 Pro χρονισμένος στα 1,7 GHz, μαζί με έναν επεξεργαστή γραφικών Adreno 320 και δύο ακόμα επεξεργαστές του ενός πυρήνα. Ο πρώτος αναλαμβάνει την ευθύνη της αναγνώρισης φωνής για λογαριασμό του Google Now και ο δεύτερος αναλαμβάνει να καλύψει τις απαιτήσεις όλων των αισθητήρων που έχει η συσκευή.

motox_

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Moto X θα πρέπει να αναφέρουμε πως θα μπορεί να περιμένει εντολές από το χρήστη κάθε στιγμή. Στην περίπτωση αυτή θα χρησιμοποιείται ο ένας από τους δύο επιπλέον επεξεργαστές χαμηλής κατανάλωσης. Ο χρήστης θα λέει «Okay Google Now» και η συσκευή θα ξυπνάει μόνη της, περιμένοντας την επόμενη εντολή. Αυτή μπορεί να έχει σχέση είτε με πλοήγηση, είτε με την αποστολή SMS, είτε με οτιδήποτε άλλο μπορεί να κάνει κάποιος στο κανονικό Google Now. Σύμφωνα με τη Motorola, το Moto X μαθαίνει τη φωνή του ιδιοκτήτη του, αγνοώντας τις εντολές τρίτων.

motox_2

Η συσκευή θα κυκλοφορήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στον Αύγουστο κοστίζοντας 199 δολάρια στην έκδοση των 16 GB με διετές συμβόλαιο ή $575 χωρίς συμβόλαιο. Ακολούθως θα κυκλοφορήσει και μια unlocked έκδοση της συσκευής στο Google Play. Σχετικά με την κυκλοφορία του σε άλλες αγορές δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Motorola Moto X
– Λειτουργικό σύστημα 4.2.2 Jelly Bean
– Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1.7 GHz
– GPU Adreno 320
– Μνήμη RAM 2GB
– 4G/ LTE
– Οθόνη 4.7 ιντσών AMOLED, 1280×720 pixel
– Κάμερα 10 Megapixel/ Εμπρόσθια κάμερα 2 2 Megapixel
– Αποθηκευτικό χώρος 16/ 32 GB
– Συνδεσιμότητα Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC
– Μπαταρία χωρητικότητας 2200 mAh
– Διαστάσεις 129.3×65.3×10.4 χιλιοστά
– Βάρος 130 γραμμάρια

motox_pics_1

motox

motox-camera_on (1)

 

 

Πηγή: allaboutandroid.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%