Τεχνολογία

Sony DSC-QX10 και QX100: Διέρρευσαν οι λεπτομέρειες για τους «έξυπνους φακούς»

today4 Σεπτεμβρίου, 2013

Background
share close

Τα λάθη είναι ανθρώπινα και σε ένα τέτοιο φαίνεται να υπέπεσε η Sony μιας και λαθεμένα και πριν την επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση, διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι τελικές πληροφορίες για τους Smartshot QX «έξυπνους φακούς» της μαζί με ένα promo βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Στο δημοσίευμα Τύπου λοιπόν που διέρρευσε επιβεβαιώνονται όσα έχουν κατά καιρούς δημοσιοποιηθεί.

Τα καινοτόμα Cyber-shot QX100 και QX10 μοντέλα θα κάνουν χρήση Wi-Fi για να συνδεθούν με το smartphone μετατρέποντας το σε μια πανίσχυρη φωτογραφική μηχανή δίνοντας τη δυνατότητα για λήψεις high definition φωτογραφιών και full HD βίντεο.

Θα υπάρχει ειδική εφαρμογή στο App Store και στο Google Play με την ονομασία PlayMemories που ουσιαστικά θα επιτρέπει τη σύνδεση και θα αποτελεί το κέντρο ελέγχου των φακών.

Η εφαρμογή θα υποστηρίζει ακόμη και τεχνολογία NFC και η εταιρεία αναφέρει πως όλες οι φωτογραφίες θα σώζονται απ’ ευθείας τόσο στο smartphone, όσο και στην κάμερα ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα διαμερισμού τους με ένα κλικ σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

Η τιμή των QX10 φακών θα είναι 250 δολάρια ενώ των QX100 θα αγγίζει τα 500 δολάρια. Οι τιμές αν και μπορεί να φαίνονται ιδιαίτερα τσουχτερές αρχικά κρίνονται απόλυτα φυσιολογικές αν αναλογιστεί κάποιος το τι προσφέρει το κάθε μοντέλο φακών σε συνδυασμό με την ευχρηστία τους.


sony_mobile_lenses

 

Πηγή: newsbeast.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%