Τεχνολογία

Sony Virtual Reality Headset: H Sony ετοιμάζεται να εισέρθει στο χώρο του Virtual Reality gaming

today4 Σεπτεμβρίου, 2013

Background
share close

Όπως δείχνουν τα πράγματα, η Sony ετοιμάζεται να εισέρθει στο χώρο του Virtual Reality gaming, και μάλιστα πολύ σύντομα. Το άρμα θα είναι, προφανώς, το PS4, με την εταιρεία να δουλεύει πυρετωδώς σε μια συσκευή που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως το αντίπαλο δέος του Oculus Rift.

Για την ακρίβεια, το Eurogamer επικαλείται πολλαπλές πηγές που επιβεβαιώνουν ότι το VR «μαραφέτι» της Sony, θα δουλεύει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η συσκευή έχει δοκιμαστεί, εσωτερικά, με το racer της Evolution Studios, το Driveclub, με τους παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να τσεκάρουν το κόκπιτ του αυτοκινήτου, στρέφοντας το κεφάλι τους σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση, δεν αποτελεί έκπληξη η εμπλοκή της Evolution στο project, μιας και το studio από το Λίβερπουλ ειδικεύεται στην τρισδιάστατη απεικόνιση και ασχολείται με το 3D gaming από το 2008.

Για να είμαστε ειλικρινείς, απορία δεν προκαλεί ούτε και η επιθυμία της Sony να προβεί σε μια τέτοια κίνηση, υπό την έννοια ότι είναι λάτρης του 3D, ενώ μην ξεχνάτε και τους Personal 3D Viewers (βλέπε κεντρική photo) που έχει βγάλει στην αγορά.

Πάντως, αποτελεί μάλλον γενική παραδοχή ότι το Oculus Rift έχει καλύτερη απόδοση στα videogames, συγκριτικά με τις παραπάνω συσκευές, άρα είναι μια καλή ευκαιρία για τη Sony να απαντήσει με τη δική της gaming εκδοχή. Για να δούμε, έχει ενδιαφέρον, αναμένοντας πάντα και την επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας.

Πηγή: newsbeast.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%