Τεχνολογία

Τσάντα για ποδηλάτες με ενσωματωμένο φλας

today18 Οκτωβρίου, 2013

Background
share close

Όσο υγιεινή, οικολογική και ευχάριστη είναι η χρήση του ποδηλάτου για τις μετακινήσεις μας στην πόλη,  άλλο τόσο είναι δυστυχώς και επικίνδυνη, καθώς ο ποδηλάτης δεν μπορεί να δηλώσει με κάποιο τρόπο την κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει ή αν σκοπεύει να κόψει ταχύτητα, με αποτέλεσμα τη συχνή πρόκληση ατυχημάτων.

Το πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει η νέα τσάντα SEIL Bag του σχεδιαστή Lee Myung Su, η οποία το 2010 κέρδισε το Red Dot Design Award και τώρα γίνεται πραγματικότητα μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter.

Seil-Bag

Η τσάντα SEIL (Safe Enjoy Interact Light) είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να υποδηλώνει αν ο ποδηλάτης σκοπεύει να στρίψει δεξιά ή αριστερά, να σταματήσει ή να συνεχίσει την πορεία του ευθεία μέσω ειδικής φωτεινής ένδειξης στο πίσω μέρος. Ο χειρισμός γίνεται μέσω wireless remote control ενώ κατά τα άλλα η τσάντα διαθέτει αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

Η τσάντα SEIL διατίθεται για παραγγελία από εδώ για το ποσό των $149 (110 ευρώ περίπου), εφόσον το project καταφέρει να φτάσει το ποσό στόχο των $80.000 κατά τις επόμενες 15 ημέρες.

Πηγή: techgear.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%