Διάφορα

100% Hotel Show: Νέα έκθεση για ξενοδόχους & επαγγελματίες τουρισμού

today5 Φεβρουαρίου, 2014

Background
share close

Το 100% Hotel Show έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, 8-10 Φεβρουαρίου 2014, στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του MEC Παιανίας.

h.ac-10

Το 100% Hotel Show αποτελεί ένα σύγχρονο trade show με έμφαση στις ανάγκες του σύγχρονου ξενοδόχου και των επαγγελματιών τουρισμού, αλλά και οποιασδήποτε άλλης εταιρείας που ασχολείται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό.

photo2

Οι επαγγελματίες επισκέπτες του 100% Hotel Show (κατά βάση ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών μονάδων, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές   εσωτερικών χώρων,  τουριστικοί πράκτορες και Tour Operators), θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην πορεία ανάπτυξης ενός ξενοδοχειακού και τουριστικού προϊόντος, αφού η κατανομή των εκθετών γίνεται σύμφωνα με τα οκτώ στάδια ανάπτυξής του, ξεκινώντας από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι και την τοποθέτησή του στην αγορά. Συγκεκριμένα, τα οκτώ στάδια όπως αποτυπώνονται στους θεματικούς τομείς του 100% Hotel Show, είναι τα παρακάτω:

1.    Επιλογή χώρου και αρχιτεκτονικός σχεδιασμός

2.    Υλικά & υπηρεσίες κατασκευής-ανακαίνισης

3.    Interior-Exterior Design

4.    Τεχνολογική υποδομή και αειφορία

5.    Cook, Serve & Operating

6.    Services

7.    Branding & Web Development

8.    Distribution, Sales Channels & Media

photo3

Ένα «Πρότυπο Ξενοδοχείο» στο 100% Hotel Show!

Θέλοντας να προσεγγίσει τις ανάγκες των ξενοδόχων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η διοργάνωση αποφάσισε να προβάλει την εφαρμογή ποικίλων προϊόντων και υπηρεσιών σε ένα «ενημερωτικού χαρακτήρα» πιλοτικό ξενοδοχείο. Για το σκοπό αυτό, το πρότυπο ενός μοντέρνου ξενοδοχείου θα στηθεί στην είσοδο του 100% Hotel Show, τη μελέτη και την κατασκευή του οποίου θα επιμεληθεί η ομάδα της Α31 Architecture Construction. Έτσι ο επισκέπτης, πριν από την είσοδό του στον κεντρικό χώρο της έκθεσης, θα διέρχεται μέσα από τους χώρους του πιλοτικού αυτού ξενοδοχείου, reception, lobby, υπνοδωμάτιο και μπάνιο, έχοντας τη δυνατότητα να δει τα διάφορα υλικά στην πρακτική τους εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα θα του παρέχεται επιπρόσθετη ενημέρωση για τις προδιαγραφές των υλικών αλλά και συμβουλές για την καλύτερη αξιοποίησή τους.

«Honeymoon Suite»: Επιλεγμένες Αρχιτεκτονικές Προτάσεις

Ο σωστός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια για την ανάπτυξη ενός ξενοδοχειακού προϊόντος, και το 100% Hotel Show δίνει έμφαση στη δυναμική του προσέγγιση. Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε η πρόσκληση που έγινε σε αρχιτέκτονες και  σχεδιαστές εσωτερικών χώρων να καταθέσουν τη σχεδιαστική τους άποψη προς τους ξενοδόχους σχετικά με ένα πρότυπο σχέδιο της ιδανικής Honeymoon Suite, η οποία θα πληροί τις προδιαγραφές για μια μοναδική εμπειρία για τους ταξιδιώτες, αλλά και για μια λειτουργική και πρακτική λύση για τους ξενοδόχους. Οι επιλεγμένες αυτές προτάσεις θα παρουσιαστούν στην έκθεση σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο.

Info: www.hotelshow.gr | [email protected] | 2109408716

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%