Διασκέδαση

Απολαύστε ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο στο Hogwarts

today30 Σεπτεμβρίου, 2015

Background
share close

Μπορεί  να μην έχει ακόμη περάσει καλά καλά το καλοκαίρι, όμως πολλοί έχουν  ήδη ξεκινήσει τα χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Με αφορμή τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Χάρι Πότερ, σε σενάριο πάντα της J.K. Rowling “Fantastic Beasts and Where to Find them” (πρόκειται ουσιαστικά για ένα prequel των ταινιών Χάρι Πότερ), η Warner Bros. προσφέρει στους θαυμαστές του μικρού μάγου μια “μαγική” εμπειρία!

Δίνει, λοιπόν, την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο στο περίφημο “Great Hall” του Hogwarts που έχουμε δει και ζηλέψει σε τόσες ταινίες “Χάρι Πότερ”, στο λονδρέζικο στούντιό της.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της WB, “η τραπεζαρία του Hogwarts θα είναι διακοσμημένη ειδικά για την περίσταση με τα αυθεντικά σκηνικά της ταινίας “Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος”, περιλαμβάνοντας φλεγόμενη χριστουγεννιάτικη πουτίγκα και χοιρομέρι με κεράσια. Ένα ραβδί θα σας περιμένει στο τραπέζι σας και θα απολαύσετε τα δύο πρώτα μαθήματα από ένα εκπληκτικό χριστουγεννιάτικο γεύμα δείπνο με όλες τις γαρνιτούρες από το αυθεντικό σετ (υπάρχουν και  χορτοφαγικές επιλογές).”

Εκτός από το δείπνο, το  δρώμενο περιλαμβάνει επίσης μια ξενάγηση στο στούντιο, με σταθμούς σε διάφορα αγαπημένα μέρη από τις ταινίες, όπως η αποβάθρα 9 ¾, η Διαγώνιος Αλέα, η κεντρική αίθουσα του Gryffindor και το σπίτι των Weasleys, το Burrow. Η βραδιά θα κλείσει με  κοκτέιλ — φυσικά, την ξακουστή βουτυρομπύρα — και χορό.

Όλα ακούγονται υπέροχα, μια μικρή αλλά βασική λεπτομέρεια είναι αρκετά υψηλή τιμή της συμμετοχής που ανέρχεται σε 350 δολάρια. Παρ’ όλα αυτά ίσως να μην είναι και τόσο μεγάλη η τιμή για μια ευκαιρία να ζήσετε μια εμπειρία που σίγουρα (εάν είστε θαυμαστές του Χάρι Πότερ) την ονειρευτήκατε πολλές φορές.

Κάντε κράτηση εδώ.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%