Διάφορα

Δείτε τα σχέδια για το νέο μεγαλύτερο κτίριο του κόσμου

today12 Απριλίου, 2016

Background
share close

Το Ντουμπάι θέλει να «ακουμπήσει» τον ουρανό για ακόμα μια φορά με τον κατασκευαστή του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο να σκοπεύει να βάλει το «δικό του» Burj Khalifa στη δεύτερη θέση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail που αποκαλύπτει τι σχεδιάζεται, το νέο μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο θα είναι στολισμένο με περιστρεφόμενα και στολισμένα μπαλκόνια εμπνευσμένο από τους μυθικούς Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας. Η εταιρεία η οποία βρίσκεται πίσω από το έργο, η Emaar Propertie, και η οποία έχει τη στήριξη της κυβέρνησης, ελπίζει ότι ο νέος πύργος θα αναζητήσει νέο κύμα μελλοντικών αγοραστών ακινήτων παρά το γεγονός ότι ήδη έχει σε εξέλιξη άλλους, πολλά υποσχόμενους, ουρανοξύστες και επισκευάζει ακόμα έναν, ο οποίος τυλίχθηκε στις φλόγες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

ktirio1

Το νέο κτίριο του Ντουμπάι θα είναι στο επίκεντρο μιας υπό ανάπτυξη έκτασης στην άκρη του κολπίσκου του Ντουμπάι, κοντά σε ένα προστατευμένο καταφύγιο άγριας ζωής που προσελκύει τακτικά φλαμίνγκο και άλλα υδρόβια πουλιά. Η κατασκευαστική εταιρεία θεωρεί ότι το κτίριο θα αποτελέσει μαγνήτη όχι μόνο για τουρίστες αλλά και για μελλοντικούς αγοραστές ακινήτων που μπορεί να πληρώσουν κάτι παραπάνω για ακίνητα με θέα. Το κτίριο αναμένεται να είναι έτοιμο και να ανοίξει τις πόρτες του το 2020.

ktirio2

ktirio3 ktirio4 ktirio5 ktirio6

Πηγή: otherside.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%