Διάφορα

Δείτε τον Τζέφρι Ρας ως Άλμπερτ Αϊνστάιν στο σποτάκι του «Genius» να παίζει με το βιολί του Lady Gaga

today6 Φεβρουαρίου, 2017

Background
share close

Ο Τζέφρι Ρας πρωταγωνιστεί στην σειρά του National Geographic, «Genius», ως Άλμπερτ Αϊνστάιν η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Απριλίου και βασίζεται στην βιογραφία του Γουόλτερ Άισακσον «Einstein: His Life and Universe». Πρόκειται για μια ανθολογία 10 επεισοδίων όπου κάθε σεζόν επικεντρώνεται στο έργο και την ζωή σπουδαίων ανθρώπων. Στην σειρά θα πρωταγωνιστήσει επίσης και η Έμιλι Γουότσον στον ρόλο της Έλσα Αϊνστάιν, δεύτερης γυναίκας και πρώτης ξαδέρφης του, ενώ το πρώτο επεισόδιο το σκηνοθετεί ο Ρον Χάουαρντ.

Στο σποτάκι που θα παιχτεί κατά την διάρκεια του ημιχρόνου στον τελικό του Super Bowl σήμερα Κυριακή, δείχνει τον Ρας ως Αϊνστάιν να παίζει στο βιολί του Μπαχ και Μότσαρτ και καταλήγει στο «Bad Romance» της Lady Gaga. Όλο αυτό είναι μια αναφορά στην ίδια την Lady Gaga η οποία θα τραγουδήσει κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του τελικού του Super Bowl.

einstein3

Το σποτάκι αυτό γυρίστηκε στην Πράγα την προηγούμενη βδομάδα σε σκηνοθεσία του Ιβάν Ζακαράιας. «Θέλαμε να γυρίσουμε ένα όμορφο διαφημιστικό το οποίο αντιπροσωπεύει τον ίδιο τον Αϊνστάιν. Γνωρίζαμε ότι ο Αϊνστάιν έπαιζε το βιολί του κάθε φορά που σκεφτόταν διάφορα. Το τάιμινγκ του να παιχτεί το διαφημιστικό αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισης της Lady Gaga στο ημίχρονο αποδείχτηκε ευνοϊκό, δίνοντάς μας την δυνατότητα να φέρουμε τον πολυαγαπημένο αυτόν φυσικό στην ζωή με έναν αξέχαστο τρόπο», δήλωσε ο Έρικ Σίλβερ της εταιρείας παραγωγής του διαφημιστικού.

Απολαύστε το βίντεο παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=3QO1LVh9O1I

 

Πηγή: flix.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%