Διάφορα

Ένα σπίτι για τους λάτρεις των Χόμπιτ

today22 Οκτωβρίου, 2018

Background
share close

Προορισμός το Ιλινόις των Η.Π.Α. και πιο συγκεκριμένα ο Εθνικός Δρυμός του Shawnee. Εκεί λοιπόν βρίσκεται ένα μικρό καταφύγιο, όπου θα πάρετε μια μικρή γεύση από τον τρόπο ζωής των χόμπιτ με 180 ευρώ/ διανυκτέρευση και ελάχιστο διαμονής τα δύο βράδια. Μέσα από μια μυστική διαδρομή στα δάση, ο επισκέπτης του οδηγείται σε αυτήν τη μικρή… σπηλιά, η οποία αποτελεί το τέλειο καταφύγιο για μια απόδραση μακριά από όλους και από όλα.

Σε μια απομονωμένη τοποθεσία, η ιδιωτικότητα και η γαλήνη αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της εμπειρίας που καλούνται να ζήσουν, όσοι επιλέξουν το The Cove για μια διαφορετική εμπειρία διακοπών.

Σχετικά χαμηλές οροφές (για τα συνηθισμένα του δυτικού πολιτισμού), τοξωτοί τοίχοι, έντονα χρώματα και ατμοσφαιρικός φωτισμός συνθέτουν αυτήν την one of a kind εμπειρία, για όσους έχουν τη δυνατότητα να μείνουν εδώ.

Ζεστό, πολυτελές και ταυτόχρονα ρομαντικό το μικρό αυτό σπιτάκι, προσφέρει ανέσεις και παροχές που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Ένα συμπαθητικό σαλόνι με τζάκι και δερμάτινους καναπέδες οδηγεί στο μοναδικό υπνοδωμάτιο με το μεγάλο διπλό, ξύλινο κρεβάτι και το στρογγυλό παράθυρο ακριβώς δίπλα του, απ’ όπου ο επισκέπτης απολαμβάνει άπλετη θέα στο δρυμό.

Από τις παροχές που σίγουρα ακόμα και τα χόμπιτ θα ζήλευαν, το ιδιωτικό τζακούζι στο εξωτερικό αίθριο -δίνει τη δυνατότητα για άκρως χαλαρωτικές στιγμές με θέα στα καταπράσινα λιβάδια ολόγυρα που γαληνεύει το πνεύμα- καθώς και οι προμήθειες με αυγά και λιχουδιές για πρωινό από τοπικές φάρμες.

Το The Cove είναι ένας υπέροχος χώρος που σας φέρνει πιο κοντά, κάνοντάς σας να νιώθετε πρωταγωνιστές στη δική σας ταινία!

 

Αποτέλεσμα εικόνας για hobbit house illinois

Πηγή:  newsbeast.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%