Διάφορα

29/7/2018 | Category: Διάφορα

Η δωρεά μαμούθ του Τομ Χάνκς στους πυρόπληκτους και η ταινία

Το γεγονός ότι οι φονικές πυρκαγιές συνεχίζουν για τέταρτη μέρα να αποτελούν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων των μεγάλων ειδησεογραφικών δικτύων του πλανήτη κινητοποίησε το Χόλλυγουντ. Πόσο μάλλον αυτούς που έχουν δεσμούς με την Ελλάδα, όπως ο Τομ Χανκς που η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον έχει ως γνωστόν ελληνική καταγωγή.

Το ζευγάρι βρίσκεται στην Αντίπαρο και συγκλονισμένο παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα. Μαθαίνω ότι ο ηθοποιός του Χόλλυγουντ και η σύζυγός του, αφού ενημερώθηκαν επακριβώς από φίλο τους ελληνοαμερικάνο εφοπλιστή για το μέγεθος της τραγωδίας, είναι έτοιμοι να συστήσουν φιλανθρωπικό οργανισμό στην Αμερική με σκοπό την συγκέντρωση ενός ποσού – μαμούθ που θα κατευθυνθεί στους πυρόπληκτους. Παράλληλα προτάθηκε ήδη σε μεγαλοπαραγωγό να γίνει ταινία και συγκεκριμένα δραματική περιπέτεια τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν στην Ανατολική Αττική τα προηγούμενα 24ωρα.

Για την ταινία θα επανέλθω με άλλη ανάρτηση καθώς αυτή είναι η αρχική πληροφορία και πολύ σύντομα θα σας έχω αναλυτικό ρεπορτάζ.

 

Πηγή:  nassosblog.gr