Διάφορα

H Λίντα Χάμιλτον είναι ξανά η Σάρα Κόνορ στο νέο Terminator

today3 Αυγούστου, 2018

Background
share close

Τον Νοέμβριο του 2019 αναμένεται στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Terminator.

H Paramount Pictures μόλις κυκλοφόρησε τη πρώτη φωτογραφία της πολυαναμενόμενης ταινίας μέσω twitter και η Λίντα Χάμιλτον επιστρέφει στο ρόλο της Σάρα Κόνορ πιο μάχημη από ποτέ.

Η 61χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ που υποδύθηκε την πιο σκληρή action heroine που έβγαλαν ποτέ τα blockbuster, επιστρέφει δριμύτερη στοTerminator 6.

Η γυναίκα αυτή για ακόμα μια φορά θα τα βάλει μόνη της με τα φονικά ρομπότ του Terminator και όλοι περιμένουμε με αγωνία να δούμε την πλοκή της ταινίας.

Με κοντό ξανθό μαλλί και γυαλιά ηλίου aviator, η Λίντα Χάμιλτονκρατάει γερά το όπλο της δείχνοντας τα γυμνασμένα χέρια της. 

Twitter/Paramount Pics

Όπως είναι γνωστό, η διάσημη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας ξεκίνησε σχεδόν από το πουθενά, όταν το 1984, ο κορυφαίος σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον παρουσίασε έναν λιγομίλητο Σβαρτσενέγκερ, στον ρόλο του φονικού cyborg Τ-800, στο The Terminator, το οποίο έμελλε να αποτελέσει τη βάση ενός μεγάλου franchise, με τέσσερις ακόμα προσθήκες να ακολουθούν.

Η πρεμιέρα του Terminator 6 έχει οριστεί για τις 22 Νοεμβρίου του 2019 και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ να λέει μάλλον για τελευταία φορά το «I’ll be back».

 

Πηγή: bovary.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%