Διάφορα

Ηθοποιοί που μετάνιωσαν για σκηνές που γύρισαν στον κινηματογράφο

today14 Δεκεμβρίου, 2018

Background
share close

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς, όταν βλέπουμε μία ταινία, να μην αναλογιζόμαστε το βαθμό στον οποίο μία σκηνή μπορεί να κάνει τους ηθοποιούς να νιώσουν εξαιρετικά άβολα. Πολλές φορές μάλιστα αυτό μπορεί να είναι τόσο έντονο που πολλοί από τους γνωστότερους ηθοποιούς του Χόλλυγουντ μετάνιωσαν για πράγματα που έκαναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Kurt Russell – The Hateful Eight

wat2

Σε μία σκηνή της ταινίας, ο Russel αρπάζει από τα χέρια της ηθοποιού Jennifer Jason Leigh την κιθάρα που κρατάει στα χέρια της και τη σπάει. Αυτό που δεν ήξερε όμως είναι ότι η συγκεκριμένη κιθάρα ήταν αντίκα αξίας τουλάχιστον 50.000 δολαρίων. Λίγο καιρό αργότερα, η Leigh δήλωσε πως μπορεί να αποδείχτηκε τελικά μια σπουδαία σκηνή, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσει τα βουρκωμένα μάτια του συμπρωταγωνιστή της όταν έμαθε τελικά ότι η κιθάρα ήταν τόσο σημαντική.

 

Κate Winslet – Titanic

wat3

Στην ταινία «Τιτανικός», η Κέιτ Γουίνσλετ  υποδυόμενη την Rose, καλείται σε μία σκηνή να ποζάρει στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο  για να τη ζωγραφίσει. Η Γουίνσλετ είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι ένιωθε πολύ άβολα, αφού τότε ήταν μόλις 22 ετών και τρομερά «ψαρωμένη» στον χώρο της υποκριτικής. Μην αγχώνεσαι Κέιτ, μια χαρά τα πήγες πάντως!

Michael Fassbender – X-Men: Days of Future Past

Στην ταινία «X-Men: Days of Future Past», υπάρχει μια σκηνή σε ένα αεροπλάνο στην οποία ο Φασμπέντερ συζητά με τον συμπρωταγωνιστή του James McAvoy. Ο λόγος που μετάνιωσε γι’ αυτή τη σκηνή όπως δήλωσε αργότερα είναι γιατί… έπαιξε χάλια! Μπράβο ειλικρίνεια!

Margot Robbie – Suicide Squad

Jared Leto and Margot Robbie in Suicide Squad

Θυμάστε τη σκηνή όπου ο Joker βουτάει την Harley Quinn σε οξύ; Η Robbie πάλι δεν σκοπεύει να την ξεχάσει ποτέ. Το υγρό που χρησιμοποιήθηκε ήταν σύμφωνα με τα λεγόμενά της το πιο δυσάρεστο πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή της. Το κολλώδες υγρό εισερχόταν στα μάτια και στη μύτη της, δημιουργώντας μια απαίσια αίσθηση.

Taylor Lautner – Twilight 

Σχετική εικόνα

O Lautner υποδύθηκε τον λυκάνθρωπο στη σειρά ταινιών Twilight και ο ρόλος απαιτούσε να βγάζει πολύ συχνά την μπλούζα του. Ο ηθοποιός όμως δεν ένιωθε και τόσο άνετα: “Αν μπορούσα να επιλέξω δεν θα ήθελα να βγάλω ξανά την μπλούζα μου σε ταινία, αφού δεν θέλω να κρίνομαι μόνο από το σώμα μου”. Τα κορίτσια βέβαια έχουν σαφέστατα αντίθετη άποψη από τη δική του.

Chris Hemsworth – Thor: The Dark World

Chris Hemsworth in Thor: Ragnarok

Άλλος ένας ηθοποιός που δεν του αρέσει καθόλου να βγάζει την μπλούζα του είναι ο Chris Hemsworth, ο οποίος στην ταινία «Thor: The Dark World», τους έδειξε τους κοιλιακούς του. Ευτυχώς για εκείνον, αλλά δυστυχώς για τον γυναικείο πληθυσμό, στην επόμενη ταινία «Thor: Ragnarok» ήταν φανερά ευτυχισμένος, αφού περιφερόταν με όλα του τα ρούχα.

Jennifer Lawrence – Passengers

Ουσιαστικά αυτή ήταν η πρώτη φορά που γύριζε σεξουαλική σκηνή η Lawrence, κάτι το οποίο την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση όχι μόνο γιατί δεν ήθελε αλλά και γιατί ο συμπρωταγωνιστής της Chris Pratt, ήταν παντρεμένος. Η ηθοποιός δήλωσε ότι για να γυρίσει τη σκηνή μέθυσε και αμέσως μετά είχε για πολύ καιρό τύψεις…

Denzel Washington – The Equalizer 

Denzel Washington in The Equalizer

Όσοι έχετε παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη ταινία, μπορεί να μη θυμάστε ότι σε αρκετές σκηνές, ο Washington ήταν αρκετά βρεγμένος από τη βροχή. Ωστόσο, ο ηθοποιός όχι μόνο το θυμόταν, αλλά μετάνιωσε κι αρκετά μάλιστα αφού στα γυρίσματα κυκλοφορούσε συνεχώς μουσκίδι…

Jamie Dornan και Dakota Johnson – Fifty Shades of Grey 

Η μεταφορά του best seller βιβλίου «Fifty Shades of Grey» στη μεγάλη οθόνη μπορεί να ενθουσίασε κάποιους, ωστόσο για τους ηθοποιούς δεν ήταν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία. Οι βασικοί πρωταγωνιστές Jamie Dornan και Dakota Johnson ήρθαν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στα γυρίσματα των σεξουαλικών σκηνών που περιείχαν βασανισμό, χώρια το γεγονός ότι η Johnson ένιωθε άβολα μέσα στα kinky εσώρουχα που απαιτούσε ο ρόλος της.

Eva Mendes – Once Upon a Time in Mexico

Η ηθοποιός Εύα Μέντες (Eva Mendes) μετάνιωσε για τη σκηνή που φιλάει τον Τζόννυ Ντεπ (Johnny Depp) για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: Ήθελε να τον φιλήσει κι άλλο!

 

Πηγή: watchandchill.gr

 

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%