Διάφορα

Καλοκαίρι χωρίς διακοπές; Γίνεται και δεν είναι τόσο άσχημο!

today16 Ιουλίου, 2018

Background
share close

Δυστυχώς είναι πολλοί εκείνοι στη σημερινή εποχή που δεν μπορούν ακόμα και το καλοκαίρι να πάνε διακοπές. Αν είσαι κι εσύ μεταξύ αυτών, μη σε πιάνει πανικός. Το ψυχολογικό κόστος του να μην πας διακοπές είναι μεν μεγάλο, αλλά όχι αξεπέραστο.

Καλοκαίρι χωρίς διακοπές; Γίνεται και δεν είναι τόσο άσχημο! Για αρχή πρέπει να δούμε γιατί σε πιάνει κατάθλιψη αν δεν πας διακοπές. Γιατί αν δεν εντοπίσεις το γιατί δεν θα μπορέσεις να βρεις τη λύση.

Αν σε πιάνει κατάθλιψη επειδή σκέφτεσαι ότι θα μείνεις στην πόλη σου χωρίς κανένα ενδιαφέρον και παραλία, τότε κάνεις μεγάλο λάθος. Κάθε χρόνο γίνονται εξαιρετικές συναυλίες και φεστιβάλ που πολλοί χάνουν επειδή είναι σε διακοπές.

Πάμε στο θέμα του μπάνιου. Αν μένεις στην Αθήνα, έχεις πολλές επιλογές για παραλίες εντός Αττικής που απέχουν 1 ώρα από το κέντρο. Δεν λέμε ότι συγκρίνονται με τις παραλίες των νησιών, αλλά κάνουν τη δουλειά τους. Κι αν ψάξεις μπορείς να βρεις κρυμμένους παραδείσους ακόμα και κοντά στην πόλη σου.

Πέρα από τα φεστιβάλ και τις συναυλίες, το καλοκαίρι σε μια άδεια πόλη είναι η τέλεια ευκαιρία για να την ανακαλύψεις. Μπορείς να κάνεις ήσυχους περιπάτους με την παρέα σου χωρίς να σε ενοχλήσει η πολυκοσμία και να ανακαλύψεις κρυμμένα μαγαζάκια που θα λατρέψεις για όλο το χρόνο.

Εάν τώρα σε πιάνει κατάθλιψη επειδή σκέφτεσαι ότι όλοι οι υπόλοιποι θα είναι διακοπές, εκτός από εσένα, πρέπει να σου πούμε πως όσοι πάνε διακοπές δεν σημαίνει ότι περνάνε πάντοτε καλά, ούτε ότι εκείνοι που δεν πάνε περνάνε χάλια.

kalokairi1-ipopgr

Το θέμα είναι με τι διάθεση ξεκινάς. Αν είσαι αισιόδοξος και έχεις καλή παρέα, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα ακόμα και στην πόλη σου.

Και μην ξεχνάς τα 3ημεράκια δεν κοστίζουν τόσο πολύ και δεν απαιτούν άδεια από τη δουλειά.

Οπότε… ηθικόν ακμαιότατον και ευχόμαστε ένα απολαυστικό καλοκαίρι, είτε το ζήσεις στην πόλη είτε στο νησί!

 

Πηγή: ipop.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%