Διάφορα

Ξεφορτωθείτε τη λειτουργία «Διαβάστηκε» στο facebook!

today16 Σεπτεμβρίου, 2013 3

Background
share close

Όλοι μας έχουμε κατά καιρούς βρεθεί σε δύσκολη θέση και εκνευριστεί με τη λειτουργία «διαβάστηκε» στο facebook, η οποία πληροφορεί τον οποιοδήποτε συνομιλητή μας ότι διαβάσαμε το μήνυμά του την τάδε μέρα και ώρα, με αποτέλεσμα φυσικά να βρεθούμε σε δύσκολη θέση εάν δεν θέλουμε να απαντήσουμε αμέσως η καθόλου.

Ευτυχώς, υπάρχουν τελικά διάφοροι τρόποι απενεργοποίησης της λειτουργίας «Διαβάστηκε στις (ώρα)» και ένας από αυτούς τους πιο σίγουρος είναι μέσω της επέκτασης Facebook™ Chat Privacy για Google Chrome.

Αυτό που θα χρειαστείτε αρχικά, εάν δεν το έχετε ήδη, είναι ο browser Google Chrome. Αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα, θα πρέπει να το ανοίξετε, να επισκεφθείτε το Chrome Web Store και την επέκταση Facebook™ Chat Privacy και να πραγματοποιήσετε κανονικά την εγκατάστασή της.

Facebook-Chat-Privacy-icon

 

Αν κάνατε σωστά τη διαδικασία την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το Facebook από τον Google Chrome θα δείτε ένα νέο εικονίδιο στο πάνω δεξί μέρος του Google Chrome, όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα. Για να λειτουργεί σωστά η επέκταση, θα πρέπει πατώντας το εικονίδιο η πρώτη επιλογή να γράφει Disable.

Η συγκεκριμένη επέκταση μαζί με τη λειτουργία «Διαβάστηκε» απενεργοποιεί και τη λειτουργία η οποία ενημερώνει στον άλλο χρήστη πότε πληκτρολογείτε ένα μήνυμα.

Πηγή: Socialmedialife.gr

Όπως μας ενημερώνει και η φίλη μας Γεωργία παρακάτω υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή του Google Chrome με την ίδια χρησιμότητα, η οποία φαίνεται να είναι πιο λειτουργική. Θα την βρείτε εδώ.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (3)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%