Διάφορα

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία στήριξης στην ΕΛΕΠΑΠ

today31 Οκτωβρίου, 2015

Background
share close

2662471975

Με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο παίρνει την πρωτοβουλία στήριξης του έργου της ΕΛΕΠΑΠ το Mindtrap οργανώνοντας bazaar και στήνοντας το πρώτο κινητό escape room στην Ελλάδα, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

Στο bazaar θα διατίθενται προς πώληση αντικείμενα που έφτιαξαν εθελόντριες της Inner Wheel και οι Φίλες της ΕΛΕΠΑΠ με τα έσοδα να διατίθενται υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων. Επιπλέον στο δωμάτιο διαφυγής θα μπορούν να διαγωνιστούν δωρεάν οι ομάδες που το επιθυμούν, αλλά φυσικά οποιαδήποτε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και για την πραγματοποίησή τους συνεισέφεραν οι δημοτικές αρχές και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Παντελής Κολόκας.

«Ευχαριστούμε την ΕΛΕΠΑΠ που μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια που κάνει για την κοινωνία μας», σημείωσε ο υπεύθυνος του Mindtrap Ιωαννίνων Στέφανος Ζήνας. Η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων Νατάσα Μπέγκα χαιρέτησε την πρωτοβουλία αυτή και ιδιαίτερα το γεγονός ότι υλοποιείται από μία νεανική εταιρεία. «Η ΕΛΕΠΑΠ υπάρχει και επιβιώνει χάρις στην κοινωνία και είναι πολύ ευχάριστο όταν νέοι άνθρωποι έρχονται κοντά μας», τόνισε η κ. Μπέγκα.

Πηγή: vimanews.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%