Διάφορα

O Λευτέρης Πετρούνιας πρώτος λαμπαδηδρόμος για τους Ολυμπιακούς αγώνες «Ρίο 2016»

today12 Απριλίου, 2016

Background
share close

H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε  ότι ο πρώτος λαμπαδηδρόμος στην τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας για τους Ολυμπιακούς αγώνες «Ρίο 2016» θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας.

Μιλώντας για την τιμή που του έγινε, ο Λευτέρης Πετρούνιας τόνισε: «Είναι η συνέχεια μίας υπέροχης χρονιάς που ήταν για μένα το 2015. Είναι πραγματικά ύψιστη τιμή για μένα να είμαι ο πρώτος αθλητής που θα κρατήσει την Ολυμπιακή Φλόγα και είμαι πραγματικά συγκινημένος από την απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να με επιλέξει. Ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα».

Και πρόσθεσε: «Γενικά δεν αγχώνομαι, αλλά πιστεύω ότι τότε θα είμαι αγχωμένος. Έχω μιλήσει και με τον Σπύρο Γιαννιώτη που ήταν πρώτος λαμπαδηδρόμος για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου και μου έχει πει ορισμένα πράγματα, αλλά τα συναισθήματα που ήδη νιώθω, δεν περιγράφονται με λόγια».

Σε σχετική ερώτηση για το αν μπορεί να φανταστεί τη στιγμή που όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω του, ο Λευτέρης Πετρούνιας απάντησε «Δεν με πιέζει, ούτε με βαραίνει η επιλογή μου. Αντιθέτως μου τονώνει το ηθικό και το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής. Είμαι αισιόδοξος κι αν έχω υγεία ως τότε, να περιμένετε ένα καλό αποτέλεσμα.»

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%