Διάφορα

Ο Μεγάλος Νικητής του GIFT για τον Ιανουάριο 2015 #nggift

today5 Φεβρουαρίου, 2015

Background
share close

Μέσα από εκατοντάδες posts με το hashtag #nggift αναδείχθηκε ο νικητής για τον Ιανουάριο στην εκπομπή “GIFT”, την Τετάρτη 04 Φεβρουαρίου στις 22:00, που παρουσιάζουν η Χαρούλα Νικολαΐδου και η Βασιλεία Περόγλου.

Το post με τα περισσότερα likes είναι του φίλου μας Γιώργου στο Instagram, παρόλο που δεν πληρεί τους όρους του παιχνιδιού μας. Επειδή είναι η δεύτερη κλήρωση που κάνουμε και επειδή μπορεί πολλοί συμμετέχοντες και ακροατές  να μη διάβασαν καλά τους όρους συμμετοχής αναδείξαμε δύο νικητές. Ο Γιώργος κέρδισε ένα δείπνο στο εστιατόριο “ΝΑΜΑ” στην Αγ. Παρασκεύη για δύο άτομα.

Ο δεύτερος νικητής που τηρεί όλες τις προδιαγραφές του διαγωνισμού είναι ο Γιάννη Νικλιτσιώτης από το Google Plus με μία φανταστική δική του φωτογραφία που απαθανατίζει την ανατολή του ηλίου. Όπως φαίνεται στην εικόνα,  έχει υπογράψει ο ίδιος  τη φωτογραφία κάτω αριστερά. Τα plus που συγκέντρωσε η φωτογραφία του μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα αυτού, είναι 459.

Ο Γιάννης κέρδισε το έπαθλο του διαγωνισμού, δηλαδή 100€ και την πρόσκληση να παρευρεθεί  σε κάποια εκπομπή “GIFT”,  μαζί με τις παρουσιάστριες  Χαρούλα Νικολαΐδου και  Βασιλεία Περόγλου.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Ο επόμενος νικητής θα ανακοινωθεί  την Τετάρτη 04 Μαρτίου, στις 22:00 η ώρα. Τα posts που θα διαγωνιστούν θα πρέπει να έχουν αναρτηθεί από τις 4 Φεβρουαρίου ώς τις 4 Μαρτίου.Τα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχουν είναι τα Google Plus, Instagram, Facebook και Instagram.

gift

Απολάυστε τη φωτογραφία του Γιάννη Νικλιτσιώτη.

gift nikitis 2os nggift niklitsiotis

 

post niklitsiotis

 

Επόμενη ενημέρωση πάντα εδώ, στο blog της εκπομπής “GIFT”, όπως  και κάθε Τετάρτη στις 22:00 με την Χαρούλα Νικολαΐδου και την Βασιλεία Περόγλου!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%